Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerobione PS2

StolarCraftPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno przerobiłem ps2 fat. mam na nim Free MCboot 1.8. Chciał bym abyście podali mi jakąś stronke gdzie moge ściągnąć działające gry na PS2 prpgram który na 100% zgra je napłyte i program do konwertowania plików z gry. a moje pytanie to jak zagrać taką grę na płytę.

Opublikowano

Pomyliłeś fora, tutaj piratom nie pomagamy, linki szukasz sobie sam.

Program do patch'owania - ESR Disc Patcher.

Patch'ujesz obraz płyty i nagrywasz go z najmniejszą możliwą prędkością, najlepiej 4x.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Patch'ujesz obraz płyty i nagrywasz go z najmniejszą możliwą prędkością, najlepiej 4x.

Tak tylko ze normalnie pathowałem i zgralem na plyte i jak wkladam do ps2 to mi sie czarny ekran tylko pokazuje
Opublikowano

Z każdą grą tak masz?

Czy masz ESR w FMCB? bo jeśli nie to konsola czyta płytę jako DVD Video i odpala DVD Player i jest tylko czarny obraz, drugą przyczyną może być źle wytłoczona płyta, tzn nagrana z zbyt szybką prędkością

btw, do nagrywania używaj programu Alcohol

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Z każdą grą tak masz?

Czy masz ESR w FMCB? bo jeśli nie to konsola czyta płytę jako DVD Video i odpala DVD Player i jest tylko czarny obraz, drugą przyczyną może być źle wytłoczona płyta, tzn nagrana z zbyt szybką prędkością

Z każdą grą tak masz?

Używam nero i nagrywam z prędkością 4x. dobra sprubuje alcoholem a ten ESR z tego co wiem to mam
Opublikowano

Chciał bym abyście podali mi jakąś stronke gdzie moge ściągnąć działające gry na PS2

Zakazuje się rozpowszechniania piractwa w każdej formie, dotyczy to:
wskazywania źródeł w celu pozyskania nielegalnego oprogramowania ; przekazywanie nielegalnie pozyskanego oprogramowania ; podawania seriali, cracków etc. ; udzielania informacji pozwalających korzystać w sposób nielegalny z oprogramowania ; [size=5][color=#ff0000]zakazuje się zadawania pytań o sposób pozyskania rzeczy, o których powyżej[/color][/size] ; zakazuje się przywłaszczania/łamania praw autorskich.

Samo pytanie się już o takie rzeczy to znak żeby zamknąć. Close.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...