Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Next Pozer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kdxd.jpg

1. Ten temat który zamknąłeś jest do dyskusji na temat tego bana nie mam nic do ukrycia. Jak dyskutować to publicznie dlaczego na PW ? Chcesz napisać "Nie,Bo mogę" ?
  2. Temat jest mój więc wypierdalaj z pouczeniami dla innych.
  3. Nie rozumiem po chuj się wysilałeś i pisałeś taki długi post ? 90% forum twierdzi że ten od tibi robi źle i w tym wypadku też robił źle bo kasował posty i banował bez podstanie.

Zamkniesz ten temat ? To otwórz tamten bo chcę podyskutować na temat tego bana bo jest setki takich banów ale zaraz uciszaliście

:) Ja mam czas i kreator kont ;)

Chuj mnie to boli że jest spam w temacie nie ja go zrobiłem a inni niech ten od tibi kasuje niepotrzebne posty w końcu to umie najlepiej.

CHCĘ ZNAĆ ODPOWIEDŹ NA PYTANIE DLACZEGO KASOWAŁ POSTY ?

?MI WYCIĄGNĘLIŚCIE KONSEKWENCJE A JEMU ?

Opublikowano

Jutro na lekcji religii dam księdzowi w łapę, żeby się za nasza administracje pomodlił.

A tak serio to niestety zamknął temat "bo mógł" uznał to za wylęgarnie spamu.

Opublikowano

Prosiłbym o przeniesienie Waszej rozmowy w bardziej kameralne grono.

Tym razem temat zamknę ja a autora prosiłbym o wiadomość do Administracji, jeżeli wyjaśnienia GMa nie są satysfakcjonujące.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...