Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] SPEEDART + BEST ULT TF EVER IN EU.

kmdovkar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodziło mi o bardziej konstruktywną i "Normalną" opinię , krytykę a nie takie coś wyssane z dupy , za przeproszeniem.

dziekuje za twoja konstruktywna opinie o mojej nie konstruktywnej opini i pozdrawiam.

ale serio - chujowe

Opublikowano

Nie ma co go słuchać :) Koleś dzisiaj zrobił konto na forum - 7 postów.

Ja się na grafice nie znam, ale jak dla mnie jest ok :) Ja nawet podstaw nie zrobię :D

Opublikowano

Nie ma co go słuchać :) Koleś dzisiaj zrobił konto na forum - 7 postów.

Ja się na grafice nie znam, ale jak dla mnie jest ok :) Ja nawet podstaw nie zrobię :D

to jak sie nie znasz to wypierdalaj, smurfie sobie do poki bana nie zdejma na 7 dni, nawet nie masz pojecia kim jestem na tym forum.

Opublikowano

to jak sie nie znasz to wypierdalaj, smurfie sobie do poki bana nie zdejma na 7 dni, nawet nie masz pojecia kim jestem na tym forum.

Jesteś zbulwersowanym i wykastrowanym dzieciakiem co powąchał okres swojej matki i też go dostał

zamknij się wreszcie , pod każdym postem hejtujesz dla mnie jesteś WIELKIM ZEREM.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Grafina dno.Trzeba się nauczyć porządku, gdzie w grafice jest on najważniejszy.Nie możesz robić wszystkiego co wymyślisz, musisz jeszcze sprawdzić czy to będzie pasowało.Na koniec powiem że kolorki są najważniejsze.

PS. Ten obrócony napisz pod spodem to ma być odbicie?

Opublikowano

MI tam prace się podobają

Taki mały offtop, jest ktoś chętny kto nauczył by mnie grafiki? Chciałbym się tym zająć ale chciałbym, żeby ktoś mnie nauczył ^^

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Na YT napisałeś w komentarzu że mało w PS robiłeś , napisałeś że 2 chyba że źle zrozumiałem.

Jeżeli tak to zajebista:)

a jeżeli siedzisz w tym długo to niech ocenią ci co długo w tym siedzą.

Ja kiedyś się w to bawiłem ale tylko w avatary i od czasu do czasu sygnaturę sobie zrobiłem;).

Z nudów można powiedzieć a wgl fajne to jest i nie trudne wystarczy codziennie się uczyć.

Być może kiedyś wrócę do tego ^^.

+

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...