Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Vayne - Ad carry

kamilek1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie nie piszcie nic o postaci, o której nie macie pojęcia, bo później są takie trole na rankedach co jako pierwsze kupują bt albo trinity force na Vayne ( zdarzały się i takie przypadki).

TuT jest słaby w ogóle mi się nie podoba.

Wlasnie wypowiedzial sie mistrz gry carrujacy na 1200elo east. Dziekuje za takie tipsy, wlasnie uswiadomilem sobie, ze life steal nie jest nam potrzebny przy 150 early ad, jest to poprostu usseles. TY BRO

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Wlasnie wypowiedzial sie mistrz gry carrujacy na 1200elo east. Dziekuje za takie tipsy, wlasnie uswiadomilem sobie, ze life steal nie jest nam potrzebny przy 150 early ad, jest to poprostu usseles. TY BRO

Czy ja coś pisałem, że life steal nie jest potrzebny ?

Co za idioci są na tym forum.

Jeśli ty zaczynasz gre adc z bt to pozdro dla ciebie.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

http://scr.hu/41b/kit5z

Co Ty możesz wiedzieć o grze?

Na pewno więcej od ludzi, którzy nie mają pojęcia jak się gra adc.

Może pochwalisz się własnym elo z poprzedniego sezonu ? Twoim, a nie kogoś z topki.

Znalazłem coś dla ludzi Twojego pokroju, którzy chcą mi coś udowodnić:

0828d7e9e545f.jpg

Nadal możesz twierdzić, że jestem noobem i nic nie wiem o tej grze. SS sprzed kilku tygodni, znaleziony gdzieś na dysku. Wiedziałem, że jeszcze mi się przyda. Mam nadzieje, że to zamknie tą Twoją niewyparzoną jadaczkę i zajmiesz się swoimi sprawami, a nie ocenianiem moich umiejętność nie widząc nigdy jak gram.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Czy ja coś pisałem, że life steal nie jest potrzebny ?

Co za idioci są na tym forum.

Jeśli ty zaczynasz gre adc z bt to pozdro dla ciebie.

Widze, ze nie zrozumiales tego co napisalem.

A wiec powtorze prosciej:

Vayne z kupionym bt i wlaczonym ultem ma 200~ad(?) + life steal dzieki ktoremu moze wytrzymac calego fighta i zadac ogromny dmg. Kiedy ma ze soba jeszcze nunu, to juz w ogole ora co popadnie.

PD nie jest zle, aczkolwiek zaczynajac z BT ma sie wieksza przewage. Gralem ostatnio vayne z bt i pd, moze nie jestem mistrzem adc ale z bt wyciagalem wiekszy dmg. Nie twierdze, ze jestem panem swiata, ale z obserwacji turnieji, streamow i opinii graczy wnioskuje, ze bt to jednak lepsze wyjscie niz PD.

A i jeszcze jedno, nie wstawiaj nawet tych statow, bo nie wiadomo jakie to elo. Osobiscie moge ci moje 100% ezrealem wstawic, a tak naprawde nie potrafie ogarnac nim na swoim koncie.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Widze, ze nie zrozumiales tego co napisalem.

A wiec powtorze prosciej:

Vayne z kupionym bt i wlaczonym ultem ma 200~ad(?) + life steal dzieki ktoremu moze wytrzymac calego fighta i zadac ogromny dmg. Kiedy ma ze soba jeszcze nunu, to juz w ogole ora co popadnie.

PD nie jest zle, aczkolwiek zaczynajac z BT ma sie wieksza przewage. Gralem ostatnio vayne z bt i pd, moze nie jestem mistrzem adc ale z bt wyciagalem wiekszy dmg. Nie twierdze, ze jestem panem swiata, ale z obserwacji turnieji, streamow i opinii graczy wnioskuje, ze bt to jednak lepsze wyjscie niz PD.

A i jeszcze jedno, nie wstawiaj nawet tych statow, bo nie wiadomo jakie to elo. Osobiscie moge ci moje 100% ezrealem wstawic, a tak naprawde nie potrafie ogarnac nim na swoim koncie.

Ty również nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.

Jeśli masz nunu na linii to spokojnie można iść pod ie i kupić kose na life steala, ale jeśli nie masz supporta, który daje ci as to polecam iść pod pd.

SS jest z 1260-1360 elo.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Co nie znaczy, że coś wiesz.

Może pochwalisz się własnym elo z poprzedniego sezonu ? Twoim, a nie kogoś z topki.

1500, nie płaczę i nie narzekam bo większość wiedzy mam z innych źródeł.

0828d7e9e545f.jpg

Szczerze mówiąc gówno mnie obchodzą twoje statystyki z 1200 elo. To, że bijesz średnich graczy na 1200 dalej nie oznacza, że coś wiesz o grze.

Nadal możesz twierdzić, że jestem noobem i nic nie wiem o tej grze.

Aha, czyli ten ss miał coś udowodnić? Raczej tylko potwierdza fakt, że zbyt bystry to ty nie jesteś.

Wiedziałem, że jeszcze mi się przyda. Mam nadzieje, że to zamknie tą Twoją niewyparzoną jadaczkę i zajmiesz się swoimi sprawami, a nie ocenianiem moich umiejętność nie widząc nigdy jak gram.

Jeżeli uważasz, że zaczynanie z bloodthisterem jest złe to nie muszę wiedzieć jak grasz żeby nazwać cię maksymalnie średnim graczem. Wypowiadasz się o czymś o czym nie masz pojęcia bo masz dosłownie zero doświadczenia jakbyś był najlepszym graczem z tego forum, pierdolisz głupoty które nie mają sensu, zamiast jakoś poprzeć swoje zdanie wrzucasz screeny, które gówno znaczą. Kthxbai.

Opublikowano

0828d7e9e545f.jpg

Nadal możesz twierdzić, że jestem noobem i nic nie wiem o tej grze. SS sprzed kilku tygodni, znaleziony gdzieś na dysku. Wiedziałem, że jeszcze mi się przyda. Mam nadzieje, że to zamknie tą Twoją niewyparzoną jadaczkę i zajmiesz się swoimi sprawami, a nie ocenianiem moich umiejętność nie widząc nigdy jak gram.

jezeli kiedykolwiek bym cie spotkal w queue to od razu bym wyszedl

5% za spam inc.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

na mobafire mowili ze vayne pod ap tez dobra.

A phantom dancer caly czas sie oplaca skladac.

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

[quote name=Mroziak ^^' timestamp='1354915171' post='5746907]

hej a co po paczu teraz skladac na veyne? widmowy slabe chyba bo tak mowili na forum i co kupywac tera?

moze madredy i czarny tasak?

po "paczu" najlepiej skladac phantoma albo BT

ew zamiast phantoma mozna zlozyc ten zamiennik jonowej iskry ale to ma isc jako 1st item wiec niezbyt sie oplaca bo automatycznie pushujesz

ew po raz 2 mozesz dojebac 4x Black clever bo sie stackuje wszystko u niego ;)

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Ty również nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.

Jeśli masz nunu na linii to spokojnie można iść pod ie i kupić kose na life steala, ale jeśli nie masz supporta, który daje ci as to polecam iść pod pd.

SS jest z 1260-1360 elo.

Ehh, wytlumaczyc, a i tak to zleja... Niewazne, szkoda pisac. Ty skladasz jedno, ja drugie, zero zrozumienia.

A 1400elo to nie jest high, wiec te staty nic nie znacza.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...