Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Things

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Napisałeś ten temat, bo On jest na waszym odstrzale i wiesz doskonale, że większość przyzna Ci rację

Hmmm.... ciekawe dlaczego, no zgadnij.

Pewnie dla tego, że już sporo osób doświadczyła jego złych decyzji.

Chyba już najwyższa pora na wypowiedz wyższych. Co Wy na to ?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Hmmm.... ciekawe dlaczego, no zgadnij.

Pewnie dla tego, że już sporo osób doświadczyła jego złych decyzji.

Rozumiem. Kolejne rozwiązanie, można zrobić rozmowę 5'cio osobową (( PW )), dlaczego tego nie zrobicie? Trzech poszkodowanych ((, chyba , że jest ich więcej )), GM oraz zainteresowany wszystko byście sobie wyjaśnili i po sprawie, a tak mamy kolejny temat, w którym są wyzwiska i rozmowa prowadząca do.. Tak naprawdę do niczego. Chcesz aby wypowiedział się ktoś wyższy rangą, ale, co to zmieni? Myślisz, że od razu go wyrzucą? Bądźcie cierpliwi i czekajcie na wypowiedź Things'a. Popełniamy błędy nie jesteśmy robotami. Sam jesteś Moderatorem i życzę Ci abyś nie znalazł się w takiej sytuacji.

@Down.

Błąd był :D.

Pozdrawiam

;).

Opublikowano

Będziesz mi teraz błędy wytykał ?

Wcale nie chodzi mi o degradacje, tylko o rozwiniecie jakoś tego tematu, bo w tej chwili stoimy już w miejscu.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

W tym temacie to wszystko leży po mojej stronie dałem się ponieść emocją i dałem się sprowokować przez użytkownika.

No to ogarnij emocje lol

Moderator powinien mieć dystans emocjonalny od userow.

powinieneś banowac go jak każdego innego a nie jemu wlepiasz permy z powodem "xxx" bez tematu w zbanowanych oraz permy za obraze.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

W tym temacie to wszystko leży po mojej stronie dałem się ponieść emocją i dałem się sprowokować przez użytkownika.

Coś często Ci się to zdarza, zamiast się poprawiać pogarszasz się, popatrz na swoje błędy i wyciągnij konsekwencje.

Radził bym zamknąć temat bo jest to wylęgarnia spamu.

kokosz w temacie ;3

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Ta ranga uderza do glowy tzw. Dowiedzialem sie o co chodzi na gg i jedynym jego bledem jest nie danie tematu w zbanowanych, jestem w teamke wiec jestem zobowiazany do przeanalizowania sprawy, zanim napisze obelge w tykm przypadku nie sluszna

@top, ja nie rozumiem czy wy musicie pisac tematy w dzoale sugestii o skargach kazdy moze sie pomylix nie kazdy jwst doskonaly.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ta ranga uderza do glowy tzw. Dowiedzialem sie o co chodzi na gg i jedynym jego bledem jest nie danie tematu w zbanowanych, jestem w teamke wiec jestem zobowiazany do przeanalizowania sprawy, zanim napisze obelge w tykm przypadku nie sluszna

@top, ja nie rozumiem czy wy musicie pisac tematy w dzoale sugestii o skargach kazdy moze sie pomylix nie kazdy jwst doskonaly.

Lubiecie sie bronić tekstami typu

"Nie jesteśmy robotami,Każdy popełnia błedy" etc

Ale jaki można tu popełnić błąd?

Dla mnie można popełnić błąd z niesłusznym warnem,banem czy zamknieciem tematu

ALE NAPISANIE TEMATU W ZBANOWNYCH TO JEST JEGO OBOWIĄZEK I WIE O TYM NIE OD DZIŚ!

DODANIE POWODU BANA W TEJ TABELCE CHYBA PO TO ONA JEST TEŻ JEST OBOWIĄZKIEM I KAŻDY TO WIE.

Rozumiem jak by coś nowego doszło to można sie pomylić ale dział zbanowani istnieje dobre 3lata i każdy wiec że trzeba napisać temat.

Do tego usuwanie postów i tematów to też uważasz za błąd?

każdy wie że jak temat nie spełnia kryteriów działu powinien się znaleźć w koszu a nie zostać usunięty nawet bez tych tematów nie ma podstawy do bana bo gdzie dowód? co pokaże jak temat wywalił?

To nie dział do zbiorowego hejtu na moderatora.

Doskonale wiesz za co dostałeś bana, mimo 2 ostrzeżeń ze strony Thingsa.

Jutro porozmawiam z nim jeszcze raz i bd interweniował jeżeli zrobi coś niezgodnie z zasadami.

Tylko że to nie mój ban czytanie ze zrozumieniem-.-

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

To nie dział do zbiorowego hejtu na moderatora.

Doskonale wiesz za co dostałeś bana, mimo 2 ostrzeżeń ze strony Thingsa.

Jutro porozmawiam z nim jeszcze raz i bd interweniował jeżeli zrobi coś niezgodnie z zasadami.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...