Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Things

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chodzi o znanego nam moda Thingsa co on za przeproszeniem odpier**....

1.Banuje z powodem "xxx"

2.Nie robi tematu w zbanowanych

3.Za obraze daje perma

Wiec ja sie pytam czy wy GM macie jakąś kontrole nad moderatorami? bo robi co chce

azwd.jpg

jlst.jpg

I ja sie pytam czy to są żarty?

To są tylko przykłady

Nawet jeśli go ktoś wyzywa robi konta by go wyzwać to temat w zbanowanych to jego zasrany obowiązek

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Moge wiedziec w jaki sposob pozyskales te ssy, ty perma nie masz, things wie co robi, nie jest nie omylny wiec takie cos zalatwiaj z nim na pw

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Po prostu pcha się do władzy. Jak można dać warma/bana za coś co nie istnieje? Może mi jakiś mod to wytłumaczyć to za logika?

Wracając do tematu tu on jest tutaj administaratorem czy coś, że jego decyzje są nie do podważenia?

Opublikowano

Moge wiedziec w jaki sposob pozyskales te ssy, ty perma nie masz, things wie co robi, nie jest nie omylny wiec takie cos zalatwiaj z nim na pw

Lizu lizu bo kidmoda dostałeś? Kurwa gdyby to raz się zdarzyło ale takie warny i bany z dupy to on co drugi dzień daje .

1358177528-U70874.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/782051-things-twoje-zycie-nie-ma-sensu-wypierdalaj/#entry5720274

Typ dostał ok4.bany za napisanie tematu ze skargą bo nie ma 250postów i musi pisać w pogaduszkach

i efekty są takie że tematu usuwa a wlepia mu perma.

Nawet jeśli go wyzywa to za obraze jest 3dni nie perm następna sprawa gdzie są tematy w zbanowanych?

Things sie najwyraźniej boi usuwa tematy,posty i wlepia mu permy.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Widze ze nie rozumiecie patrykos z nim rozmawial z trgo co widac i dal mu ostatnia szanse na ogarniecie, nie wykorzystal jej perm, chyba ze zle rozumiem wtedy fakt fail z jego strony, piszcie do niego a nie robicie wielkie halo.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Ej ej bez takich panowie. To moja domena, własny regulamin i bany bez powodu. Proszę mi tutaj nie tworzyć mojej kopii. Lepszego niż ja nie będzie:D RMCF1902 jest jedyny w swoim rodzaju:D

Hmm a tak na poważnie trzeba z Nim porozmawiać, dowiedzieć się wszystkiego i w razie czego powiedzieć gdzie popełniał błąd, i naprowadzić na dobrą drogę,

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

WYJEBAĆ!

On to robi już od dawna, i też od dawna były na niego skargi i prośby o degrade, administracja nic mu nie robi...

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano
Hmm a tak na poważnie trzeba z Nim porozmawiać, dowiedzieć się wszystkiego i w razie czego powiedzieć gdzie popełniał błąd, i naprowadzić na dobrą drogę,

wierzysz w to? już nie raz były na niego skargi i nic

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

wierzysz w to? już nie raz były na niego skargi i nic

Jeśli ktoś odpowiednio wskaże mu błędy i zrobi to dobrze, to jestem w stanie uwierzyć, że się zmieni i poprawi swoje zachowanie. Tylko trzeba zrobić to rzetelnie. Każdy jest w stanie się poprawić, i wyciągnąć wnioski ze swojego zachowania.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Niedawno skarżyli się na niego i nie ma efektów rozmowy z nim. Trzeba to poprawić, bo on reprezentuje team, nic nie mówiąc.

Aż mi się przypomniała nuta "WSRH - Reprezentant" ;-)

Topic : Things ma odpały takie prawie cały czas, rozumiem też że on może myśli że jest adminem ale zdaje mu się to.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Jeszcze można dodac fakt że jak wywala temat do kosza to nawet nie napiszę dlaczego tylko zamyka i wywala i ktoś ma myśleć dlaczego-.-

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Zaraz wpadnie jakiś glob , napisze że takie sprawy załatwia się na PW. Tylko po to by userzy nie wiedzieli jak są robieni Tutaj w Chuja ;)

Osoby której chuja robią , lub olewają Sobie Stanowisko Moda mają Rangi ,a Ci Co coś robią są wywalani za byle co...

MPC Logic

Pozdrowienia dla Prawdziwych :D

Opublikowano

Każdy ban/warn musi być poparty dowodami. Nie może być tak, że Moderator daje bana z powodem "xxx", bo ma władze. Widziałem na niego temat w pogaduszkach i napiszę tak, że wyzywając go do niczego nie dojdziemy. Użytkownik SSSS (( jakoś tak )) pod wpływem emocji wypisywał takie bzdury, nawet nie chcę sobie wyobrażać, co On mu napisał na PW. W takich sprawach pierwsze co robimy to piszemy prywatną wiadomość, ale opisujemy dokładnie sytuacje i czekamy. Jeżeli to nie nie przynosi rezultatów lecimy wyżej, czyli GM. Ten temat nie powstał po to, aby go obrażać, wyzywać, ale chcecie wytłumaczyć jego zachowanie także wrzućcie na luz i czekajcie na jego odpowiedź :).

Opublikowano

Śmiechowe, jeszcze dzień temu, jak nie miałbys Kida napisałbyś całkiem odwrotnie typu "Co on odpierdala"

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Każdy ban/warn musi być poparty dowodami. Nie może być tak, że Moderator daje bana z powodem "xxx", bo ma władze. Widziałem na niego temat w pogaduszkach i napiszę tak, że wyzywając go do niczego nie dojdziemy. Użytkownik SSSS (( jakoś tak )) pod wpływem emocji wypisywał takie bzdury, nawet nie chcę sobie wyobrażać, co On mu napisał na PW. W takich sprawach pierwsze co robimy to piszemy prywatną wiadomość, ale opisujemy dokładnie sytuacje i czekamy. Jeżeli to nie nie przynosi rezultatów lecimy wyżej, czyli GM. Ten temat nie powstał po to, aby go obrażać, wyzywać, ale chcecie wytłumaczyć jego zachowanie także wrzućcie na luz i czekajcie na jego odpowiedź :).

To nie znaczy że może banować bez powodu,usuwac tematy,posty z dowodami do odwołania,oraz nie pisać tematów w zbanowanych + perm za obraze.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

To nie znaczy że może banować bez powodu,usuwac tematy,posty z dowodami do odwołania,oraz nie pisać tematów w zbanowanych + perm za obraze.

Zgadza się, ale to nie powód żeby go wyzywać. Napisałeś do niego prywatną wiadomość? Wątpię. Napisałeś ten temat, bo On jest na waszym odstrzale i wiesz doskonale, że większość przyzna Ci rację. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca, ale jest i spróbujmy to rozwiązać w sposób kulturalny :). Teraz czekajcie aż odpowie.

Opublikowano

Ranga uderza do głowy, nie mogę się powstrfzymać od śmiechu. Za tzw modowanie gówno mamy, także nie gadaj mi, że komuś odbija. Moderator jest po to żeby pomóc i nie robi zazwyczaj nic specjalnie żeby tylko się powkurwiać ;]

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...