Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

My little pony : Friendship is magic

hrabia14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie oglądałam, brzydziłam się tym, odstraszało mnie to....

A teraz?

Ogladam, smieje sie... jest to po prostu smieszne, dla kazdego widza bez wzgledu na jego wiek kuzynka 3 letnia czy kuzyn 18 letni o.O

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Cóż..na tym to polega,ta kreskówka jest autentycznie śmieszna.I bardzo przypomina animacja z wczesnych lat 90,Zwariowane melodie,itp.

Opublikowano

Chłopcy z gimbazy w wieku 13-16 lat to oglądają ja nie oglądam bo mi się to nie podoba.

Przejdzie wam tak myślę...

Ocena 0/10 nie jestem małą dziewczynką ;(

logo1.png
Opublikowano

@Up

To już trwa 3 lata..raczej nic nie wskazuje na to,żeby to zniknęło,ale co kto woli.

Opublikowano

Szczerze? Raz na gdy w moim domu było 2 letnie dziecko i oglądało mini mini, zobaczyłem te MLP. Twierdze, że to oglądać mogą tylko takie dzieci. Nie zdziwiłbym się gdyby oglądał to 10 latek, ale takie stare konie oglądają takie proste bajki ? Wytlumaczy mi ktoś co go przyciąga do tych bajek?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Sądzę, iż jest to dla ludzi, nawet +16, ale dla takich którzy nie chcą wydorośleć i w głębi duszy nadal chcą/są być dziećmi. Osobiście obejrzałem, średnio mi podchodzi + obciach to oglądać, rozmowa z kumplem, siema co robiłeś rano?, a wiesz oglądałem różowe kucyki, ale ogónie bajka jak bajka.

Opublikowano
Szczerze? Raz na gdy w moim domu było 2 letnie dziecko i oglądało mini mini, zobaczyłem te MLP. Twierdze, że to oglądać mogą tylko takie dzieci. Nie zdziwiłbym się gdyby oglądał to 10 latek, ale takie stare konie oglądają takie proste bajki ? Wytlumaczy mi ktoś co go przyciąga do tych bajek?

Sądzę, iż jest to dla ludzi, nawet +16, ale dla takich którzy nie chcą wydorośleć i w głębi duszy nadal chcą/są być dziećmi

Udowodnione jest,że w pewnym sensie każdy tak ma.

Osobiście obejrzałem, średnio mi podchodzi + obciach to oglądać, rozmowa z kumplem, siema co robiłeś rano?, a wiesz oglądałem różowe kucyki, ale ogónie bajka jak bajka.

Jeżeli kumpel to prawdziwy kumple to nie powinno mieć dla niego znaczenia,i nie jakoś nie uważam by to był obciach.

Opublikowano

Temat dobry troll, nie ma co.

Ja tam lubię, mam w środku taką małą dziewczynkę. Ale dzieci z polski mają źle bo lektor jest be. Tylko napisy. 6/10

Ogólnie dobra kreska i fabuła też nie najgorsza ;_;

Niestety sezonowco-znawców jest strasznie dużo...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

4 sezon został już zapowiedziany.Będzie miał pełne 26 epizodów.Szykuje się niezły rok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...