Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przesylka kurierska pobraniowa

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam pytanie czy przesylka kurierska pobraniowa to taka, ze kurier przyjezdza do domu i ja mu daje kase tak?

Opublikowano

Dokładnie. Jednakże polecam Ci, abyś poprosił nadawcę żeby umożliwił Ci otwarcie i sprawdzenie paczki przy kurierze. To jest dodatkowa (niewielka) opłata, ale zawsze masz pewność, że wszystko dotarło i jest w całości.

Opublikowano

nie musi być żaden dokument przy pobraniu , przecież PŁACISZ i może zapłacić ktokolwiek kto odbierze

wymagany jest tylko przy normalnych przesyłkach albo odbiór pod adresem przesyłki, najlepiej z meldunkiem. mi ostatnio nie za bardzo chciał wydać paczki mimo właściwego imienia i nazwiska w dowodzie ale braku meldunku !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem. Nie napisałem, że musi być potrzebny ale że jedynie może.

Oznacza to, że w niektórych sytuacjach MOŻE się przydać.

np.

wymagany jest tylko przy normalnych przesyłkach albo odbiór pod adresem przesyłki, najlepiej z meldunkiem. mi ostatnio nie za bardzo chciał wydać paczki mimo właściwego imienia i nazwiska w dowodzie ale braku meldunku !
Opublikowano

Dokładnie. Jednakże polecam Ci, abyś poprosił nadawcę żeby umożliwił Ci otwarcie i sprawdzenie paczki przy kurierze. To jest dodatkowa (niewielka) opłata, ale zawsze masz pewność, że wszystko dotarło i jest w całości.

yyyy jak mi lapka dla brata przyjechał typ to nawet nie chciało mu sie czekać, powiedział " ze ma być napisane na paczce sprawdzenie czy coś" a tak to nawet mi nie został
Opublikowano

Mi ostatnio kurier przywiózł części do PC to nawet nic nie trzeba było podpisywać ;/ Wiem, że dziwne lecz nie ja to odbierałem a moja matka ;/ Wystarczyła kasa i przesyłke zostawił.

@TOP

Tak jest to opcja, że kurier przyjeżdża i dajesz mu kase a on Ci przesyłke.

Opublikowano

Mi ostatnio kurier przywiózł części do PC to nawet nic nie trzeba było podpisywać ;/ Wiem, że dziwne lecz nie ja to odbierałem a moja matka ;/ Wystarczyła kasa i przesyłke zostawił.

@TOP

Tak jest to opcja, że kurier przyjeżdża i dajesz mu kase a on Ci przesyłke.

mi z UPC taki gostek co po działdowie rozwozi (rozwoziciel zasrany)nie chciał, może to chodzi o to na kogo trafisz

@top Tia płacisz mu przy odbiorze tyle, ze jeszcze masz szybciej od poczty np

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...