Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] znacie ZEBEK911 ? jeśli coś wiesz napisz

mix122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie śmieszy bo trzeba być pizdą, żeby dać sobie ukraść konto.

kolega up cię ładnie podsumował , ciekawe czy byś tak mówił jakby ciebie np. wyczyścili ? myślisz , że jesteś nie tykalny bo dałeś sobie hasło z cyframi , dużymi i małymi literkami ? heh , gratuluje inteligencji ;)

co do pytania :

to tak znam go trochę , jest polakiem , a to , że piszę po angielsku na jakiś tam stronach typu youtube jes toczywiste , ponieważ mimo , że jest polakiem jego konta są " legendami " anglojęzycznych serwerów ge1 i us.. któryś tam ( na usa miał generała , a na ge1 też dobra ranga , ale nie genek )

co do jego stylu , to głównie kasa i boty ( ale to jego sprawa, mnie to tam nic nie odchodzi )

a jak chcesz jakiegoś kontaktu takiego bardziej prywatnego ( gg , mail czy coś ) to napisz do romiego ( pułkownik z top 100 ( chyba , że spadł ) ) z serwera ge1 oni się bardzo dobrze znają , pewnie cię oleje , ale nie zaszkodzi spróbować

Opublikowano

Ech brykuś nie ośmieszaj się ile Ci już tata zrobił przelewów ? ;) Gdyby nie tatuś to być big-boy napierdalał strunery na x- 1. I nie mów że nie płakałeś bo dzielnicowy mi mówił jak błagałeś go z płaczem o mój Fb lub jakieś inne dane . Pzdr ;)

Opublikowano

Ech brykuś nie ośmieszaj się ile Ci już tata zrobił przelewów ? ;) Gdyby nie tatuś to być big-boy napierdalał strunery na x- 1. I nie mów że nie płakałeś bo dzielnicowy mi mówił jak błagałeś go z płaczem o mój Fb lub jakieś inne dane . Pzdr ;)

A co, zazdrościsz chłopczyku ? 1500.

Widocznie dzielnicowy lubi koloryzować :)

Jeżeli ty płaczesz do komputera to gratuluję.

userbarcopy.png

Opublikowano

@Up Nie żeby ten, ale jak to ma się do tematu?

@Topic Miał 2x Generała, 1 na swoim, 2 na koncie ojca. Oba USA 3 East.

Opublikowano

Pytałeś go o ilość przelewów zrobionych a nie o kwotę.. :)

Poza tym po co szpanujesz ile na co wydajesz?

Pewnie 2 lata zbierałeś na to.

Poza tym, to forum o boceniu i czitowaniu a nie karmieniu bp

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Na ge1/ latałem z nim po pvp, i bez podkretki byl wstanie ubic 3 fe( na sepromku).

Moim zdaniem, jest dobrym graczem.

I co, że boci?- nie może, my też bocimy i chuj ?.

Proszę o filmik, bo albo ktoś ostro podkoloryzował, albo te 3fe to były totalne nooby, które nie umiały białej z rsb mieszać, a Zebek podwójne chociażby na osłonkę:D

A co do tematu, to napisz do niego na YT może priva;)

Pozdro

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

jak was czytam to az mnie w połowie łamie.

znacie historie jego kont, jego życia lepiej niż kurwa historie własnego kraju.

beka z polaczków co nic nie osiągneli i jaraja sie huj wie czym.

Chodź, zrobimy te jebane zdjęcie, CZIIIISS *.*

Opublikowano

Dziwny temat... jeśli ludziska tyle piszą to był znany głównie za sprawą filmików które wstawiał :) gdzieś czytałem że wygrał ponoć kiedyś bitwę jackpot z zebrał kaskę a więc musiał być dobry i to w czasach bez apisa , zeusa, formacji, LF4, ulepszeń itd. ale OK. / ostatnio BP nie podaje kto wygrał / Ja sam gram tylko na PL3 a więc kontaktu zero. A tak na marginesie zapytam po co Ci informacje o użytkowniku ???

Opublikowano

Proszę o filmik, bo albo ktoś ostro podkoloryzował, albo te 3fe to były totalne nooby, które nie umiały białej z rsb mieszać, a Zebek podwójne chociażby na osłonkę :D

A co do tematu, to napisz do niego na YT może priva;)

Pozdro

Hyhy, to wtedy jeszcze nie było lf4/etc.

Hymm nooby?- z slk?

Dobra, nie kloce się.

P.S On tego nie nakrecil;c

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

Hyhy, to wtedy jeszcze nie było lf4/etc.

Hymm nooby?- z slk?

Dobra, nie kloce się.

P.S On tego nie nakrecil;c

Beka, koleś, który pyta się jak używać SkyLabu twierdzi, że latał z zebkiem.

Opublikowano

racja evilpolskahe - lepiej sie czegoś mądrego o polskiej historii nauczcie a nie podniecajcie kontem jakiegoś zebka co ma FE. Co z tego że ma ? Ty też moższ sobie zrobić jeśli ci się naprawdę chce

Opublikowano

@up a ty nagrywasz każdy swój wylot na pvp?

Niby nie, ale jeśli wrogowie nie są skończonymi noobami to jest to teoretycznie niemożliwe, jaki gracz by nie był pro:D

Opublikowano

Oj napinacze napinacze wystarczy antivirus i trochę oleju w głowie (czyt. nie wchodzenie w podejrzane linki, nie otwieranie podejrzanych programów) i nikt nie ma prawa Ci ukraść konta, bądź passów, ale skoro wolał wydać hajs z bitwy JP na uridium, a nie na licencje przykładowo Kasperskiego to ma za swoje.

Hejtujcie, czekam.

Opublikowano

Oj napinacze napinacze wystarczy antivirus i trochę oleju w głowie (czyt. nie wchodzenie w podejrzane linki, nie otwieranie podejrzanych programów) i nikt nie ma prawa Ci ukraść konta, bądź passów, ale skoro wolał wydać hajs z bitwy JP na uridium, a nie na licencje przykładowo Kasperskiego to ma za swoje.

Hejtujcie, czekam.

Link do YT jest podejrzanym linkiem tak?

Bo on pisał, że klikł w link do YT.

Kurwa.. co wam nagle odwaliło do przypominania historii gry i całego życia Sebka (tak kurwa miał na imie sebastian) po 2 latach prawie?

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Hejtujcie, czekam.

Jeśli jakiś hacker(z prawdziwego zdarzenia, a nie 13-latek, który jakiś "kurs" zrobił) się uprze, to nie ma chu... bata, żeby ktoś się nie włamał do kompa zwykłego zjadacza chleba:) Zawsze może podać się za znajomego czy coś w tym stylu(nie takiego z reala, ale np. dawnego znajomego z gry typu DO, bo chyba nie przepytuje się każdego zawsze czy to on) i tak jak Zebek miał podać jakiś link do YT czy coś i papa:)(o ile nie idzie obejść nawet super antywirusa, ja tam nie wiem dokładnie;p)

Pozdro

Opublikowano

Jesteście Pojebani.. nefi zajebał mu konto po przez sida. Zrobił stronę na którą wszedł Zebek i zapisało jego sida.. Więc się zalogował przez sida na jego konto . I zmienił e - meila starym bugiem. Pzdr ;**

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...