Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] znacie ZEBEK911 ? jeśli coś wiesz napisz

mix122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co chcesz wiedzieć? Znam go, kiedyś siedziałem z nim na TS i latałem razem.

Opublikowano

jego serwer to był GE1 może jeszcze jakiś inny tego to niewiem, ale każdy lubił oglądać jego filmiki w tym ja:)

czy jeszcze gra? niewiem, ale raczej nie

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

on jest polskiem bo jest na Facebook a nie pisze po polsku:/ tylko chce po angielsku jest jakiś kontakt do niego :/?

on boci i hakuje w DO :)

Opublikowano

eh... zebek jak kto woli jeden ze sławnych graczy co nie znaczy nie jeden z najlepszych, ale bardziej wybił się na skandalach wokół niego, było wiele lepszych graczy od niego... on jest polskiem WTF ?? W DO NIE MA HACKÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sygnacu.jpg

Opublikowano

Słabiaczek zawsze napakowany za kase z MHH i nic więcej osobiście ubiłem go z 5 razy a potem słuch o nim zaginoł . Miał jakieś wybocone konto z generałem też

Opublikowano

n jest polskiem bo jest na Facebook a nie pisze po polsku:/ tylko chce po angielsku jest jakiś kontakt do niego :/?

on boci i hakuje w DO :)

-Człowieku co ty gadasz jakie ,,Hacki'' jakie Cheaty..?!; On Po prostu umiał grać ogarniał,i dlatego jest i będzie w czołówce światowych graczy DO

Opublikowano

On jest polakiem, on to ogarniał jak odpalić bota i zdaje się że nic więcej :D A teraz bawi się czołgami, a nie Darkiem, więc pewnie jakiegoś fake spotkałeś.

Opublikowano

Ale sie jaracie -.-

Wybił się głównie na tym, że dawno temu wygrał bitwę JP jako polski player i tyle..

A niech se boci hakuje, kase pakuje i co tam jeszcze można - gówno was to neokidy obchodzi ?

Jego konto - jego sprawa.

userbarcopy.png

Opublikowano

zebek jak większość graczy z rankingiem do 100 bocił .. jest tyle różnych filmików od graczy jak bocił ale co z tego - my też bocimy i może kiedyś się wybijemy nie wrzucając w tą gre kasy np. na MHH.

Opublikowano

Zebek, gracz jak gracz, latałem z nim "Hiper Mega Pro " nie jest. Normalny gracz który ogarnia pvp. Piszecie o nim jak by był chuj wie nie wiadomo kim ... to że ma kanał na YT i ma na nim filmiki to nie oznacza że jest " Super " .

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

co z niego za Polak jak nie chce po polsku pisać żałosny :/

Z takim kimś jak Ty to też bym wolał pisać po angielsku żeby zbyć tego typu osobę.

Opublikowano

pamietam jak nefi mu konto jebnol na USa 3 :D

I to cie tak jara?

Że komuś ukradli ?

Jakby tobie zawineli acc to byś beczał pewnie miesiącami..

userbarcopy.png

Opublikowano

Na ge1/ latałem z nim po pvp, i bez podkretki byl wstanie ubic 3 fe( na sepromku).

Moim zdaniem, jest dobrym graczem.

I co, że boci?- nie może, my też bocimy i chuj ?.

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

Ojj brykuś nie jedno konto mi jebnęli ale nic na tym nie traciłem oprócz 20 zł na przeniesienie licencji . : ) I nie płakałem jak Tb konto ,,ktoś'' Wyczyścił na pl2 i ten płacz. I szukanie mnie po TS. ; )

Opublikowano

Ojj brykuś nie jedno konto mi jebnęli ale nic na tym nie traciłem oprócz 20 zł na przeniesienie licencji . : ) I nie płakałem jak Tb konto ,,ktoś'' Wyczyścił na pl2 i ten płacz. I szukanie mnie po TS. ; )

Ja o głupią grę nie płaczę chłopczyku :)

Widzisz.. musiałeś je wyczyścić bo zazdrościłeś.. Ale wiesz co mnie to?

- Gówno :D Grzeje mnie to ale tobie daje to wielką satysfakcję ^^

userbarcopy.png

Opublikowano

Na ge1/ latałem z nim po pvp, i bez podkretki byl wstanie ubic 3 fe( na sepromku).

Moim zdaniem, jest dobrym graczem.

I co, że boci?- nie może, my też bocimy i chuj ?.

Zią nie upokarzaj się.

Opublikowano

I to cie tak jara?

Że komuś ukradli ?

Jakby tobie zawineli acc to byś beczał pewnie miesiącami..

Mnie śmieszy bo trzeba być pizdą, żeby dać sobie ukraść konto.

Opublikowano

Mnie śmieszy bo trzeba być pizdą, żeby dać sobie ukraść konto.

A wgl znasz sposoby kradnięcia kont?

Pizda to z ciebie jest.. nie każdy jest tak inteligentny jak ty -.-

1355697137-U769566.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...