Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy oplaca sie kupic minecrafta?

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam planuje kupic orginalnego minecrafta gdyż zauważyłem że już wiekszość serwerów jest premium oto moje pytanie 1.czy oplaca sie kupic minecrafta??

2.gdzie go kupic na allegro,gumtree,czy na minecraft.net?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

1. Tak, opłaca się. Grasz na serwerach premium, masz skina i nie okradasz Notcha...

2. Najlepiej minecraft.net. Tam na pewno nie zostaniesz oszukany. ;)

5465845486.png

Opublikowano

1.Opłaca się

2.FabrykaKluczy, KontaGier, Minecraft.net

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

1.Tak , sam niedługo będę kupował

2.Tylko i wyłącznie minecraft.net = 100% bezpieczeństwa

300 350 400 500 1000

Opublikowano

a to chlopy powieie mi jeszcze jedno dacie jakis poradnik dla zielonych bo moi rodzice nie wiedzą jak to kupic i sie boja ze zostana okradnieci...

wiecie chyba oco chodzi :D

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

przepraszam ze tak pisze ale oczekuje na odpowiedz szybko !!! i dziekuje za odpowiedzi

//dblpost

Opublikowano

Nie ma owego poradnika żeby przeprowadzić cię przez transakcję ale to jest banalnie proste jeśli kupujesz na minecraft.net jest 100% pewność że nie oszukają więc trzeba zrobić przelew i czekać na kod na otrzymanym emailu. :D

Opublikowano

Ad 1. No pewnie, że opłaca się. Możesz wejść na mnóstwo serwerów, gdzie nie będzie próby spamu, reklam czy też multikont. Dodatkowo, możesz posiadać własnego skina i być informowanym o nadchodzących aktualizacjach.

Ad 2. Znajdź dobrego sprzedawcę z dużą ilością pozytywów (pozytywów = od kupujących) na allegro. Sam kiedyś kupiłem i do teraz mnie nie wycyckali.

Opublikowano

1.Opłaca się, masz swojego skina,grasz na każdym serwie.

2. Co do okradania notcha on sam kiedys powiedzial ze go nie obchodzi to ze ludzie crackuja minecrafta tylko to ze w niego graja i to lubia.

Najlepiej kupić na stronce minecrafta. Nie kupuj na allegro za 20zł bo : Bd warunki:

Nie zmianiasz w koncie nic.

i wtedy z 1 konta korzysta np 30 osób.

Wybór i tak należy do cb.

50192005911711473432.png

Proszę nie kopiować grafik gdyż one są moimi prawami autorskimi. (prace wykonane w gimp)

Jeżeli ktoś takie chce może napisać z chęcią wykonam ;D

Najlepiej tu bądź e-mail: [email protected]

_________________________________________________________________________________________________________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...