Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy do SJSro zmiany hasla trzeba znac SA? czy maila? bo mam zmienione pasy bo chyba mam keya labo nie wiem co tylko ze ja sam nawet nie znam sa i jesli trzeba to miec do zmiany hasla to jak ktos tego dokonal?

Opublikowano

dzieki za info tylko jest taki problem ze ja sam nie pamietam juz QQ i maila wiec co sie stalo z moim acc? zalozylem konto z rok temu przestalem grac i znowu zaczolem, a od tamtej pory juz mialem formata wiec cos dziwnego sie tu dzieje;p

Opublikowano

A nie mozesz sie zalogowac na postac? pisze ze zle passy?

Nie wiem komu dawales passy czy jak bylo z twoim QQ itd ^^ ale jezeli zostaly zmienione ktos je musial znac ;)

sygna1o.jpg

Opublikowano

sluchaj potrzebne do zmiany hasla jest qq tak? i mail tak? a ja zakladajac konto mialem to gleboko w powazaniu i nie pamietam tego, zakladalem konto z rok temu, mialem przerwe i znowu zaczolem grac, miaem juz z 2 formaty;p i nawet jesli mial bym keya to jak ktos moze zmienic znajac tylko haslo? a i spybot znalazl tylko jakies bledne ciastka z firefoxa;p a i mam kasperskiego to ktos by mi musial naprawde dobrego keya wrzucic zeby mi kasperski nie wykryl xD