Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Aftermath i serwery

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Można pobierać update.... zauważyłem też że można wchodzić na serwery Aftermath.... i tu mam problem bo gdy klikam żeby dojść do serwera albo Quick Match po wybraniu serwa wyskakuje żebym pobrał i zainstalował dodatek. Oczywiście miałem pobrany i zainstalowany... wyłączyłem i włączyłem kompa nawet..... a nawet kazałem originowi naprawić mi BFa ale nie było uszkodzonych plików..... mam premium jak by co.... HELP :D

Wiem że jest 3 grudnia i dopiero jutro wyjdzie Aftermath ALE jakim cudem są ludzie na serwerach? Obcy!

@edit

Problem rozwiązany -,-

Przy łączeniu z serwerem wyskakuje im to samo, co tobie na SS, jednak przy łączeniu jest coś takiego jak "[url=""][color=98C7C3 ][b][u]rezerwacja[/u][/b][/color][/url] slotu", przez to widać, jakby ktoś był na serwerze, jednak tak na prawdę nikt, poza członkami zespołu DICE nie wejdzie przed premierą na serwer z dodatku, który oficjalnie nie wyszedł.

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Myślę że ci tajemniczy panowie/panie to są wszechmocni ludzie z administracji testujący swój niesłychany twór będący tymże wspaniałym dodatkiem Aftermatch

LOL

Opublikowano

nie rozumiem.... wczoraj ludzie nie którzy już nabijali kille na kuszy..... no dobra... ale dziś?! dalej nie mogę wejsć bo pojawia się to samo... ze niby nie dostałem Aftermath a mam nawet w zakładce Update że odblokowałem expansion packa :D

Opublikowano

U mnie jest napisane że otrzymałem dodatek. Gdy wchodzę na server i próbuje go odpalić wyskakuje mi Musisz pobrać i zainstalować ten dodatek. Gdy nacisnę kontynuuj to nic się nie dzieje.

Pytanie jak mam pobrać ?

Opublikowano

Na razie jedynie wszechmocni DICE,owcy mogą grać w AF ale do końca dnia ma być dodatek dostępny dla premium graczy do końca dnia czyli pewnie przed 22:00 będziecie mogli sobie śmigać z niesłychaną kuszą-snajperą rozwalającą tanki i heli niczym domki z kart 1 bełtem-RPG

LOL

Opublikowano

po 18:00 ma być dostępny dla każdego, tyle czekaliście to i jeszcze te 3 godziny wytrzymacie

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

to jakim cudem nie którzy mogą normlanie grać? normalne osoby którzy nie mają nic z DICE wspólnego....

Opublikowano

szukasz serwer'a, chodzisz do listy graczy i patrzysz ;D jak ma np: kuszą znaczy że 3 rundy wygrał....

Opublikowano

Kusza jest za 3 baretki zwycięzcy szabrownika ja mam 2 takie baretki a nie zagrałem nawet jednej rundy to bug. Wchodząc na serwer AM dołączyło mnie do jakiegoś zwykłego gdzie grałem na wyspie chark a na koniec dostałem właśnie baretke zwycięzcy szabrownika, a te osoby które są pokazane że niby są na serwie to prawdopodobnie osoby które się łączą z serwem, ale sie nie połączą. Mi nie zawsze wyskakiwało to okienko że musze zainstalować dodatek czasami mnie łączyło z serwerem ale nie połączyło i pewnie też byłem osobą która rzekomo jest na serwie.

Opublikowano

ale mogą używać kuszy tak?

@edit

wytłumacz jak dokładnie zdobyć te baretki... bo ja chcę tylko zdobyć kuszę bo te mapy to mam w dupie

Opublikowano

no właśnie też mamy tak jak ty geniuszu! ja to pobrałem wczoraj.....

Opublikowano

No jak już odblokujesz kusze to możesz jej wszędzie używać ale ten sposób na baretki co ja odblokowałem to już chyba nie działa ja to rano robiłem zanim dice zaczeło robic cokolwiek w kierunku żeby ten dodatek działał więc pare razy udało mi się tak dziko wejść na jakiś serwer a teraz jak próbuje to ni chuja.

@EDIT

Takie pytanie jak wejdziecie w origin klikniecie prawym na ikonke BF'a i wybierzecie info o grze to tam gdzie macie dodatki jest u was ten AM? Bo u mnie nie ma.

Opublikowano

ja pierdole zgłoś to to sądu nie wytrzymasz tej godziny ewentualnie kilku? Pretensje do garbatego że ma dzieci proste -.-

@Edit UWAGA włączcie battleloga wyłączcie origin spróbujcie wejść na serwer z dodatkiem aftermatch, jak powie wam że macie pobrać dodatek to kliknijcie otwórz origin i dodatek powinien się pobierać

Opublikowano

Po co te nerwy?

Z pretensjami to można było się wstrzymać do godziny 12 no ale teraz...

Nie jestem jakiś zdesperowany no ale sorry płacę = wymagam i nic w tym dziwnego.

Opublikowano

Przecież ma all działać dzisiaj więc o co te nerwy, naprawdę kupujecie BF3 które od POCZĄTKU było popsute, zbugowane, prawie nienadające się do gry

i chcecie żeby wielkie DICE nie miało z czymś problemów?

LOL

Opublikowano

zeedytowałem post musisz pobrać ten dodatek wyłącz origin w battlelogu wybierz serwer z aftermatchem, wejdź na niego, jak powie ci że masz pobrać dodatek to kliknij otwórz origin zaloguj się na niego i zacznie się pobieranie około 4GB

Opublikowano

KURWA! wczoraj to pobrałem!!!! nie rozumeisz kurwa? wczoraj!!!! Dziś od północy miała być premiera tego dodatku... nie po to spieszyłem się z powrotem do domu.... żeby teraz jeszcze czekać!

Nie mogę po prostu nie mogę!

Gdzie znaleźliście info o tym że będzie o 18 działać?

Opublikowano

Zrozum debilu że pobrałeś patch a nie dodatek kurwa jebana mać! Mi się teraz dodatek pobiera patch już pobrałem rób to co napisałem i nie pierdol

@Edit oto dowód że teraz pobieram Dodatek

post-328968-0-64686600-1354639606.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...