Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 SG, drop.

J4KU8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zrobiłem sobie dropka do m3, wbiłem 12 lvl, i dropiłem, po tygodniu jak skończyły się wszystkie bony z is, założyłem nowe konto i znowu chciałem dropić, lecz jak zrobiłem kolejnego dropka to przestały dropić bronie na 30, w ciągu kilku godzin wydropiłem może jednego FMS'a, a na pierwszym dropku miałem wszystkie sloty zajęte od broni.. W czym jest wina?

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Albo pech , albo ktoś również bocił tyle że z drop hackiem .

Może się to wydawać dziwne i nieprawdopodobne , ale spotykam coraz więcej takich ludzi więc to bym też wzioł pod uwagę ^^

Kucziczu.jpg
Opublikowano

Drop i ulepszanie to loteria, nie ma na to wzoru czy sposobu. Po prostu, raz jest tak a raz inaczej. Po prostu pech i nic na to nie poradzisz. Jedyne co mogę Ci poradzić to nie poddawaj się i drop dalej :)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

tez mi sie wydaje ze to zalezy od szczescia.

PS: a masz moze jakiegos bocika albo sh na metin2.sg ? :D

Opublikowano

wszyscy tak pisza a 47lvl wbilem na hackach...

Poprostu trzeba umieć to robić z klasa :D

Opublikowano

to wszystko zależy od szczęścia , a w tej grze istnieje coś takiego , możesz sprawdzić to też u staruszki i kupić amulet karmy i rękawice złodzieje wtedy może coś to da

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

to wszystko zależy od szczęścia , a w tej grze istnieje coś takiego , możesz sprawdzić to też u staruszki i kupić amulet karmy i rękawice złodzieje wtedy może coś to da

Nie wprowadzaj ludzi w błąd...

Staruszka przepowiada czy masz farta czy nie, ale na takiej zasadzie, że jeśli masz wielkie szczęście to masz +10% dropu yang, a jeśli pecha -10% yang.

#TOP

Nadal podtrzymuje, że wszystko zależy od szczęścia niezależnie od staruszki!

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Co wam po Starej jędzy stojącej w każdym m1 xD

Moim zdaniem wyposaż się w wszelakie itemy przynoszące tzn. szczęście + rekawica złodzieja.

Zawsze to zwiększa Twoją szansę na drop.

A co do tych postaci to jak wszyscy tutaj mówią Ci zależy od szczęścia lub jak bocisz w nocy może ktoś latać z DH.

Opublikowano

No tak wszystko od szczescia , tyle że szczęscie może zostać podwojone za PLN... :D

A ze staruszką masz racje , nie wiem czy działa to na drop yang , ale na pewno g*wno jej do dropa itemków , ulepszania itemów , czy też czytania ku

Kucziczu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...