Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]T-46

genegeneral731

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś mam niestety dużo pytań po pierwsze primo.

-Co to znaczy kątowanie i jak dobrze to robić (T-46)

-Czy T-46 ma dobry pancerz

-Jak nim grać czy raczej rushować czy czekać

-Co zalożyć do tego czołgu

I ostatnie jak zrobic żeby nie grac z 5 tierami bo ja mam 3 a kv-1 to jak mnie jebnie to nie wstane

Opublikowano

Kątowanie jest to ustawianie swojego czołgu w takiej pozycji do przeciwnika żeby jego pociski odbijały się od twojego czołgu (odpowiedni kąt do przeciwnika)

T-46 nie ma dobrego pancerza jeśli patrzyć ogółowo ale jak Cie rzuci na 3/4 tier to coś nim zdziałasz (kątować na tych tierach nie ma po co, i tak większość pocisków wchodzi jak chce)

A do ostatniego - System losuje Ci przeciwników, nie da się nic zrobić żeby Cię losowało na 3 tiery, wszystko zależy od systemu ;)

Opublikowano

Do tego czołgu nic nie zakładasz(Jeżeli chodziło ci o moduły dodatkowe takie jak Dosyłacz itd.)

Jak wrzuci cię na 5 tiery to spotuj, jak w top to graj normalnie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jak odpalasz wota to klikasz na flage nagli wybierasz polski :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

A ile masz tam flag ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

nie mam Polski w spisie nie ma flagi Polski

Skąd ściąłeś instalke WoT'a?

Założe się, że ściągnąłeś amerykańską instalkę i grasz na US zamiast UE i dlatego nie masz flagi Polski....

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

T46 to dobry czołg który ma spore dmg. Kątujesz zmieniając kąt strzelającego do ciebie czołgu o 30 - 40 stopni wtedy pancerz jest większy. Nic nie da się poradzić na to że wywala cie do wyższych tierów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...