Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cenzura internetu

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włażę se na google patrze a tam w rogu link:

https://www.google.com/takeaction/?utm_source=google&utm_medium=hpp&utm_campaign=12032012freeandopen_pl

Możecie mi powiedzieć co to jest? Kolejna ACTA czy jakieś głupoty?

P.S

Jak to wejdzie w życie to 21 grudnia będzie koniec świata, uzależnieni od facebooka pozabijają wszystkich.

Opublikowano

ładuje giwerę zabiję premierę ;_;

Brunon? :O

Dla mnie jakieś gówno, które i tak nie wejdzie...

Kurwa już próbowali z ACTĄ i nie przeszło teraz z cenzurą... ja pierdole oni chcą żeby było jak za komuny? Wszystko ocenzurowane?

Opublikowano

Był już taki temat:

Pisałem już na ten temat, więc dam swój cytat bo po co 2 razy pisać

To nie jest jakaś ustawa tylko instytucja i przyłączenie nie może być jednoznaczne z oddaniem im internetu.

Telefonia komórkowa jest "podporządkowana" od dawna i jakoś nikomu to nie przeszkadza.

Internet jest teraz wolny i otwarty? USA nie kontroluje może całości ale jednak dużą część bo większość największych stron jest tam postawionych i mają ich domeny. Megaupload nie zamknęło ACTA (To niepodpisane ustawy zamykają strony jak to niektórzy piszą. Jak już to na podawie umowy ktoś mógł zamknąć)

Megauload zamkną FBI a czas operacji do co ACTA to albo zgieg okoliczności albo pokazanie co może zrobić USA bez żadnych umów międzynarodowych

Tak się przypadkiem zdarzyło, że strony przeciwiające się ITU mają najwyższą władze nad internetem i nie chcą jej tracić

"Facebook, Google , Skype" a jako skype mam chyba rozumieć microsoft? Czyli sama elita.

Ok. Czekam na konkretne argumenty. Nie okrojone w 2 zdania tylko normalne wyjaśnienia. (Przejść, prawdopodobne tylko czemu zagrożenie?)

Dając ostatnie zdanie myślałem, że jakiś przeciwnik ITU mi odpowie ale chyba nikogo ta sprawa nie obchodzi.

Opublikowano

Jesteś popierdolony.

Masz 12 lat i nie ogarniasz ? To wypierdalaj z internetów bo powiem administratorowi DO LEKCJI!

Kto zapanuje nad internetem ? Mało kto ogarnia choć połowę tora a jest jeszcze setki takich "ukrytych" części internetu

To gdzie teraz jesteś to jest gówno nie internet kupa bzdur pisana przez byle kogo.

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Jesteś popierdolony.

Masz 12 lat i nie ogarniasz ? To wypierdalaj z internetów bo powiem administratorowi DO LEKCJI!

Kto zapanuje nad internetem ? Mało kto ogarnia choć połowę tora a jest jeszcze setki takich "ukrytych" części internetu

To gdzie teraz jesteś to jest gówno nie internet kupa bzdur pisana przez byle kogo.

jprdl odkrył tora i rucha psa jak sra, normalnie.

Jak byłeś w jego wieku, albo na jego poziomie intelektualnym to też zadawałeś takie albo nawet gorsze pytania, chociaż to nie jest nawet takie złe.

TOR wcale nie jest taki zły, został poprostu znokautowany przez pedofili, ale miał służyć do czego innego, a Ty idziesz za tłumem.

@Top

ITU to jak burak zwykł mówić ACTA 2.0 ;_;

Opublikowano

Ehh, boicie sie. Ten internet z ktorego korzystacie to max 10% calej sieci. Jest jeszcze wiele innych podsieci z ktorych mozna rownie dobrze korzystac (bez zadnych oplat) i znalezc tam wiele ciekawszych informacji niz tutaj.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Eheheh... jeszcze się nie nauczyliście, że za nas wszystkich decyduje jeden (no może paru) *cenzura*, który podpisze wszystko jeżeli tylko będzie miał z tego korzyści?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...