Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ps3 Yled

szymano123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, opłaca się na allegro kupić ps3 fat dysk do 80gb z błędem yled? Można go sobie samemu naprawić i mieć konsolę prawie za free. Sam mam ps3 320 gb, ale nie chcę go przerabiać, więc szukam czegoś taniego lub z błędem yled żeby sobie kupić i ją przerobić;p Do jakich cen kupować taką konsolę? Może ma ktoś na sell z forum? Jeśli tak to proszę kontakt o pw(proszę nie usuwać tego zdania;p).

Opublikowano
http://allegro.pl/konsola-playstation-3-40gb-3-55-blad-ylod-bcm-i2821345106.html#tabsAnchor

http://allegro.pl/konsola-ps3-i2840664209.html

Do ile takie licytować?

Opublikowano

Można go sobie samemu naprawić i mieć konsolę prawie za free - Nie można. Naprawa ''specjalistyczna'' - 300 zł, a konsolka pada po 3 miesiącach. Naprawa domowa i konsola potrzyma tydzień lub dwa...

Moja konsola też padła pytałem w wielu serwisach i każdy mówił to samo, że tak na prawdę nie ma sensu no bo max. 3 miechy ...

@Wyślij mi ten poradnik zobaczę o co w nim chodzi ..

Opublikowano

Jest to sposób ''domowy'' i to trzyma max. 2 tygodnie ... (sam wiem bo tak robiłem) Udało mi się zrobić 3 razy taką naprawę i trzymało po tydzień/dwa, a za 4 to już nie dało rady ...

Opublikowano

Nie sugeruj się do końca moim zdaniem bo mogę się mylić ale wątpię .. No to tak. Lepiej tą działająca ale skąd wiesz, co Ona przeszła i czy nie wciska kitu, że niby tylko 8 miechów. Z tego co wiem gwarancja Sony jest chyba trochę dłuższa niż 8 miechów, a na aukcji nic o niej nie mówią, a powinna być.

Opublikowano

Też zastanawiałem się nad kupnem Ps3 używanego , ale nie opłaca się .Kuzyn kupił z tablicy niby 3 razy odpalane ale bez gwarancji dał 500zł i po 2 tygodniach padła , spaliła się choć miał podstawke chłodzącą . Dlatego po świętach jade do media biore konsolke i odrazu pzredużam gwarancje .

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Też zastanawiałem się nad kupnem Ps3 używanego , ale nie opłaca się .Kuzyn kupił z tablicy niby 3 razy odpalane ale bez gwarancji dał 500zł i po 2 tygodniach padła , spaliła się choć miał podstawke chłodzącą . Dlatego po świętach jade do media biore konsolke i odrazu pzredużam gwarancje .

bo te podstawki to zwykły pic na wodę, one nie chłodzą konsoli tylko odprowadzają ciepłe powietrze które wydmuchuje konsola w inną stronę, wiatrak nie jest w stanie przebić się przez obudowę(plastik) więc powietrze które z niego się wydobywa nie dochodzi do wnętrza konsoli

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...