Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skille na ninia

*_VenglaS_*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie .

Nigdy nie grałem ninia i nie wiem jak skille rozdawać 1 zasadzka a 2 szybki atak ?

Od razu mówię że do expa .

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

Opublikowano

Kolega wyżej podał dobry build, lecz zamieniłbym szybki z chmurką ale to już według uznania.

Opublikowano

Dokładnie szybki/chmura to wedle uznania ;) Moim zdaniem chmura lepsza do expa np. w v2 bez poli, do pvp i na wojenki w sumie też - bo truje. Jednak szybki ma większe dmg, więc w sumie każdy powinien wybrać co woli. Ja koledze ostatnio poradziłem chmurkę jak zaczynał ninja na plu, ma już m4 i nie narzeka ;)

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/780405-tut-od-zera-do-bohatera-sura-wp-cz2-old-style/

http://www.mpcforum.pl/topic/126308-tutninja-dagger-jak-gra/#entry2707029

Przyjemne tut'y dla osób , które zaczynają ninją.

8a4577ee.png

By ReaveR. (ja)

Opublikowano

Ninja rozwijamy następująco :

1.Jeżeli to PL polecam 1wit : 2zr. Jeżeli to Prywatny serwer to maxujemy pierwszą zręczność,później wit następnie siłę.

Chyba ,że nastawiamy naszego daggera na wysokie hity wtedy kombinujemy maxowaniem siły,wit ,zreka.

2.Co do skilli to podstawa to pierwsza Zasadzka,później proponuję Ci Wirujący sztylet do Expienia,Szybki Atak,Chmurka i Krycie.

Na chmurke nie warto jest narzekać. Jak wiemy na PL nie ma strasznie wyabsowanych postaci a jak wiadomo na chmure muszą być abs na magię ew. dla pewności trucie. Jednak polecam szybki.

Opublikowano

2x up nie pisz głupstw... kolejny nie gra ninją tylko porsty nabija.

Właśnie że działa na chmurę abs na magie.

Zasadzka , wir. chmura szybki.

Dlaczego tak? Chmura truje i jest dobra do expa jak i do pvp. Szybkim często nie trafie podczas pojedynku.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Pomocnik
Opublikowano

Jesli chcesz naprawde szybko wbic ten 70+lvl

to polecam build

zasadzka-->szybki-->wirek-->chmurka-->krycie

Jesli jednak troche chcesz sie pobawic to najlepsze rozwiazanie

zasadzka-->wirek-->chmurka-->szybki-->krycie

Ps. Sam tym drugim buildem gram, juz od dlugiego czasu, i z tego co pamietam exp nie najgorzej a w pvp pocisk :)

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...