Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy skończą updatować ecro bo ( VIP ) działa ale ciągle są wyłączone ecsro ( fembria ) , ecsro jak ktoś coś wie na ten temat to niech napisze mniej więcej kiedy koniec

MySRO

proszę jeszcze o mysro clineta bo chce zacząć grać ale nie wiem co i skąd pobrać

Zbieram +

Opublikowano

nie ma zadnego update ! przynajmniej na ECSRO ponieważ jak zauważyliście są lagi wienc gm'owie sie w koncu obudzili i wiezli sie za robote ;) tego co mi wiadomo bęndzie jeszcze długo offline :(

Opublikowano

no właśnie wiem silk zszedł na psy ponieważ privat serv MySro rg off ECSro reg on ale no ile moznac zekać na servery nline Sjsro chcę zacząć aleznowu prbolem z kontem ;/ a ISro o tym to nie bede mowil poniewaz sami wiecie jak jest nie masz prem to po co grasz ??

Zbieram +

Opublikowano
no właśnie wiem silk zszedł na psy ponieważ privat serv MySro rg off ECSro reg on ale no ile moznac zekać na servery nline Sjsro chcę zacząć aleznowu prbolem z kontem ;/ a ISro o tym to nie bede mowil poniewaz sami wiecie jak jest nie masz prem to po co grasz ??

ecsro bedzie dzialac.

fembrie prawdopodobnie usuna cala i zrobia nowy serwer z ta baza danych co jest.

a moze ci vip nie dziala bo masz zla wersje..