Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Boty Co? Gdzie? Jak? I Za Ile ?

Bambuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytania dot botów

Ile kosztuje gdzie kupie za ile i wg

-PBDO Bot

-IBOT

-Kbot

jeżeli są jescze inne to podajcie nazwy i info

Opublikowano

Można jakiegoś bota kupić przez SMS ???

Kiedyś była taka możliwość ale teraz nie Najlepiej to PSC PAY SAFE CARD (czy jakoś tak ) najwygodniej

Boty sprzedają

-.-

-Pukacz ^_^

-Kamieniarz

;)

-Costello

o.O

Mam nadzieje że ci to pomogło

B)

Zbieram like + ;]

Opublikowano

A żaden z nich nie jest darmowy??

kurde a napewno nigdzie nie można za sms bo się nie znam zabardzo na tych przelewach i wg

Opublikowano

fajnie ale gdzie u kogo?

ehh wiesz co jest łatwiej i taniej . idziesz na CPN kupujesz karte Pay Card dostajesz taki rachunek długi jak doładowanie na telefon i masz tam kod , podajesz ten kod kamieniarzowi , costello i pukaczowi zależy od kogo kupujesz i już

Pisz do kamieniarza i on ci objaśni ja go polecam kupiłem i nie narzekam

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Za sms nie idzie kupić już(kiedyś można było, może Kamyk zrobi znów za jakiś czas), a co do tego, jak niektórzy piszą "Łooo kup psc, bo zakup przez sms to zuoo!" - niektórzy mają zamrożone środki na fonie i chcą je wykorzystać np. na bota czy coś w tym stylu:D PSC u Kamyka także nie działa teraz;)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

www.kbotik.pl kbot 30 zł (taniocha na 12 lat)

30zł?

Ja kupiłem za 50 zł -.- płatność psc hmmm

U pukacza jak cos ale z 4 miechy temu

Opublikowano

30zł?

Ja kupiłem za 50 zł -.- płatność psc hmmm

U pukacza jak cos ale z 4 miechy temu

eee..... 40zł jak ktoś ma psc 50zł zawsze się pytam czy jest coś napiwku czy ma zostać, więc nie zawyżaj :P

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

eee..... 40zł jak ktoś ma psc 50zł zawsze się pytam czy jest coś napiwku czy ma zostać, więc nie zawyżaj :P

Oj tam oj tam , dostales napiwek wiec cicho ;d ;)

PS.Ja tam polecam pukacza praktycznie ciagle na gadu jest ma ts'a wiec :) co wiecej mowic

Opublikowano

jest ryzyko jak w kazdej innej tego typu zabawie,przynajmniej ta chwile obecna.Jednak sa boty ,tóre w swojej sposobnosci i madrego z nich kozystania pozwalaja zminimalizowac mozliwosc otrzymania kary jaka jest ban na kont.Wszystkie rady i sugestie powienies znalezc na tym forum.W razie problemow pytaj sprzedawce botapowinien ci objasnic.Tez polecam Pukaczyne,nie kozystam z Bota,ale chlopak jest chetny do porad itp.Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...