Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Koniec UridiumWars

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chuje jebane i tyle.I tak zarabiali na UW.Nie uwierzę, że nie.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Złodzieje z nich kurwa.. Nieroby pierdolone.. Kase chętnie biorą, ale niestety nie zwrócą.

JEBAĆ KURWY !.!.!

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

khe khe......... LUDZIE CZYTAJCIE !!!!!!!!!

"Over the last few months"

Czytaj całe zdanie "Od kilku miesięcy myśleliśmy jak utrzymać grę" Nie mają kasy... Wróć... Mają mało kasy z tego...

Opublikowano

@up

No tak... Może z 2 osoby z tego działy mogły by coś takiego zrobić... Wait... Wątpię, że ktoś by coś takiego zrobił... Chyba, że ktoś by w DO REMIX zrobił możliwość multiplayer...

Opublikowano

@up

No tak... Może z 2 osoby z tego działy mogły by coś takiego zrobić... Wait... Wątpię, że ktoś by coś takiego zrobił... Chyba, że ktoś by w DO REMIX zrobił możliwość multiplayer...

To by czeba było serwer kupować duży [duże koszty] i tam postawić całego klienta gry;x

userbarcopy.png

Opublikowano

Siemk.

Myśleliście by podać ich do sąd przecież jako konsumenci macie prawo wytoczyć sprawę cywilną.

Zakupiliście premium/rabat ale nie dostaliście go w pełni.

Możecie dostać wysokie odszkodowania.

Opublikowano

Siemk.

Myśleliście by podać ich do sąd przecież jako konsumenci macie prawo wytoczyć sprawę cywilną.

przeczytałem, przemyślałem, jebłem śmiechem.

tak samo jakby mieli zamknąć DarkOrbit... przez 5 lat (chyba) ludzie płacili im wiele kasy i teraz mieli by to im oddać ? dobreeeee.....

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

Siemk.

Teoretycznie? Owszem.

Praktycznie? Nie sądzę aby wygrać sprawę z BP.

userbarcopy.png

Opublikowano

Cóż gadałem z prawnikiem z zawodu, wg. niej jeśli pakiet trwa dłużej niż do momentu gdy gra zostanie usunięta to jeśli nie ma wpisu w regulaminie precyzującego to, jest możliwość ubiegania się o odszkodowanie, nawet jeśli konto należy do BP. Ale to tak zgrubsza, bo nie czytałem całego regulaminu :c

Opublikowano

Czyli kilka miesięcy off, a później będzie znów działać? Czy ja taki no-ogar jestem? A jeśli będzie działać to od nowa all czy stare konta?

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Dziwny też własnie nie wiem czy na kilka czy za kilka

Jeżeli zrobią na kilka to póżniej będą tylko boty płatne wprowadzą zabezpieczenia żeby kase wydawac

Opublikowano

Kilka miechów, napisałem do supportu litanie o całej sytuacji, wpisując w nią skutki co będzie się działo przed 16`stym, więc jak dostane odp wkleję.

Nie łap kilku słów tylko czytaj zdania!

"Over the last few months" - W ostatnich kilku miesiącacach

Mówą w czasie przeszłym...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...