Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Koniec UridiumWars

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DNIA 05 STYCZNIA 2013 DZIAŁ ZOSTAŁ USUNIĘTY.

http://en.board.bigp...052#post3025052

Dear Community,

We’ve given this a lot of thought and consideration and are sad to announce that on January 16th 2013, we will be discontinuing Uridium Wars.

This means that you will no longer be able to play: we assure you that making this decision was not easy for us. Over the last few months we have been considering how we could continue to maintain the game. After having taken stock thoroughly, it is clear that we will no longer be able to run Uridium Wars, which directly affects support, as well as gaming operations.

We would like to thank you for your loyalty and support and we understand that we are discontinuing a game that has very special to you for quite some time. A very special thanks goes to all forum – you shaped the community with your dedication and blood, sweat and tears and, therefore, were an invaluable part of the community. Once again, thank you so much for your hard work.

Please use the contact form to reach us if you have any additional questions about your accounts.

Your Uridium Wars Team

Innymi słowy, papa uridium wars, dokładnie 16 Stycznia 2013r. serwery zostaną zamknięte.

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Raczej pewne, ale ja mam nadzieję, że przetrwa, bo zacząłem grać niedawno.

Ale co jest kurwa, gdzie wydana kasa w gre ? podwajacze, rabatówki ? chuje łatwo usuną UW, ale kasy to nie oddadzą.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

A wiecie dlaczego tak się stało?

Dlatego, że ludzie zamiast kupować uri(tak jak to było w DO) za kasę, premkę itp... puszczali tylko boty:)

Nie obwiniam nikogo, kto bocił(ja też bociłem i będę tam bocił), ale taka prawda;)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Nieźle, ja nie czyje wielkiego żalu, nie włożyłem żadnych pieniędzy, tylko jedynie stracony czas, cóż widać jak BP jest złą firmą kopie nas w dupe jak chce. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w realnym życiu ; )

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

W razie potrzeby jestem w stanie udostępnić swojego TS`a do jakiegoś przedsięwzięcia, piszcie o tym na innych forach, w nocy zrobię zaproszenie video. Czym więcej osób będzie tym lepiej, musimy coś zrobić bo to my tworzymy te gry, gdyby nie my to BP nie miał po co robić gier.

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Miszczu prowadzi wylot huehue:D

A przyleci jakiś "buntownik" i będzie po mnie :x

Opublikowano

myślę, że jeżeli ktoś by chciał to można by zorganizować wylot pożegnalny grę w któryś weekend grudnia, ew. 12-13 stycznia (weekend)

#Pukacz te 50 slotów na większy wylot :x ?

userbarcopy.png

Opublikowano

myślę, że jeżeli ktoś by chciał to można by zorganizować wylot pożegnalny grę w któryś weekend grudnia, ew. 12-13 stycznia (weekend)

#Pukacz te 50 slotów na większy wylot :x ?

Mogę do 412 zwiększyć mam 52 ustawione aby na statystykach ładnie wyglądało.

beznazwy1jfkopia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...