Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atak?

FoxRox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo.

Wbiłem właśnie na stronke ( forum, nie moge podać linka :/ ) o zakwasach, ponieważ chciałem pomóc jednemu z naszych forumowiczów, kiedy AVG wyświetlił mi informacje o szkodliwych działaniach, szybko zamknąłem strone bo zauważyłem, że zaczeło ich przybywać, jeden z nich miał adres podobny do "attack.piratecośtam.cośtam", pytanie brzmi, co to było? Przeskanowałem strone Virustotalem i nic nie wykryło, atak na komputer? ( w międzyczasie ściągam z origina Battlefield 3, ale to raczej nie przeszedł by przez nich wirus, lub jakiś atak zdalny? ), co to było?

@SSSSK: To że jest napisane "pirate" to odrazu że ja coś robie? Battlefielda mam kupionego, wersja pudełkowa, ściągam od nowa bo dawno nie grałem, pirate to był napis z adresu z którego był wirus, czytaj ze zrozumieniem proszę.

@Edit2: Przy okazji, coś ciekawego: http://www.avgthreat...l całkiem wysoka dziś wykrywalnosc wirusów, przypadek?

@Edit3: dokładniejsza informacja: Skanowałem komputer, wykryło 4 wątki, teraz skanowałem pełnym skanowaniem, wykryło mi tylko pozostałości, tfu, szpiegujące pliki cookie, z pamięci przeglądarki, też cztery.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Jak to jest spam to

Things ma małego

o tym nie wiedziałeś?

@top

za komputerem masz taki kabelek zapewne... musisz go odłączyć. przestanie Ci działać internet, ale jak podłączysz to do pralki to będzie wszystko ok. pralka musi być radioaktywna.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

@UP: Serio? Ja pytam poważnie, poza tym, moja pralka nie ma wejścia od kabla typu "Ethernet", kabla nie zamierzam odłączać, marny trolling z Twojej strony, pozdrawiam.

@Top: Ludzie, no kurwa, nie mozecie podać normalnych odpowiedzi? Proszę o zachowanie poziomu.

1367303118-U250803.png

Opublikowano

podał ci normalną odpowiedź, prześladuje cię mania prześladowcza i ubzdurałeś sobie że masz wirusy.

skonfiguruj właściwie antywirusa a nie ustawiaj go na tryb paranoja by przy byle zapytaniu do portów kompa wywalał alarmy , naucz się czytać informacje antywirusa , najlepiej go zmień jak nie rozumiesz jego działań

zresztą kompletnie nic nie podałeś w informacjach tylko suche fakty i do tego nawet niepełne

masz pewnie włączonego torrenta

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Żadnych torrentów, ściągał się tylko Battlefield 3 z Origina, a antywirus był dostosowany fabrycznie, nic nie zmieniałem, dopiero po tej akcji włączyłem tryb pełnego skanowania, eh, bujna dupa jestem ;) We wszystkim widze spisek, po prostu zaniepokoiło mnie to troszke, wchodze na normalne forum a tu taki KLOC. Cóż, dzięki, uspokoiłeś mnie.

1367303118-U250803.png

Opublikowano

to guwno było pewnie akta gupie zabanowalo

takih to tylko pot pluton egzekócyjny wyzłać

jak morzna hakowac serwery tibji bo akta!!!!!!!!

DALEI LÓDZIE PRZECIW AKTA!!!!!

RAZEM IH POKONAMY!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...