Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] A dokładniej 2 problemy w CS:S

psychotata123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak juz napisalem w temacie, mam 2 problemy z CS:S steam

Otoz 1 z nich to brak zapisywania ustawien. Poprostu musze za kazdym uruchomieniem cs ustawiac cmdrate, celownik itp. Odrazu mowie, ze nie jest to wina ustawiania czegos w settings, bo nie uzywam settings, wiec komendy z konsoli sie nie resetuja z tego powodu. I wlasnie problem jest mi nie znany, wiec jezeli ktos moglby cos poradzic, to bylbym wdzieczny.

2 problem jest juz mniej wazny, chociaz bardzo bym sie cieszyl jakbym uzyskal rozwiazanie. Otoz przed aktualizajca CS:S istniala komenda cl_crosshairscale ... Komenda na celownik, z ktora sie bardzo zwiazalem. Teraz niestety nie dziala. Ale dla chcacego nic trudnego. Dowiedzialem sie o innej komendzie, ktora uaktywnia nasza cl_crosshairscale. Mialem gdzies nawet ta komende i to dzialalo. I tu wlasnie jest problem. Mialem a nie mam. Jezeli ktos zna ta komende, to takze bylbym bardzo wdzieczny.

Sory za brak polskich znakow, ale jestem troche leniwy i nie chce mi sie wciskac alt xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Zobacz czy config nie jest tylko do odczytu

2.

cl_dynamiccrosshair 1

Lub

cl_dynamiccrosshair 3

Nie pamiętam jak to tam było z CSS :P

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...