Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Syria - Teledysk OSTR i Hadesa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

600 dni - Napisaliśmy ten utwór, zwrócić Waszą uwagę na to jak naprawdę wygląda Świat, w którym żyjemy. Dosyć mamy przymykania oczu i udawania, że nic się nie dzieje. Kiedy Unia Europejska milionami euro wyciera sobie usta po obiedzie, media nawet nie wspominają o zbrodniach wojennych w Syrii. 35 000 ofiar śmiertelnych, ponad 110 000 uchodźców. Kałuże łez niewinnych ludzi reżim zamienił w morze krwi. Mamy nadzieję, że każdy kto to ogląda i czyta, podzieli się tym z najbliższymi i stanie w obronie dzieci,
które są ofiarami militarnej przemocy pod reżimem prezydenta Bashar Al Assad'a. Teledysk poświęcony jest tysiącom Matek i Ojców, którzy za wolność swoją i swoich dzieci walczą już dłużej niż 600 dni. Jest to przerażający obraz, ale również nasza rzeczywistość. Zwracamy się do mediów i polityków, aby przerwały zmowę milczenia zwracając uwagę wszystkich Polaków na zaistniałą tragedię. W czasach niepewności ...

@off

Najlepiej oceniany komentarz

Udokumentowane Plany Ludobójstwa ONZ (TEGO NIGDZIE NIE USŁYSZYSZ): Zredukowanie światowej populacji poprzez zatrute jedzenie (ASPARTAM), skażone wirusem HIV szczepionki i leki dla populacji w Afryce, OBOZY KONCENTRACYJNE W USA, Mit globalnego ocieplenia jako pretekst do wprowadzenia globalnego podatku pod egidą mającego? powstać RZĄDU ŚWIATOWEGO.
GOOGLE: "Raport NSSM-200".
Bin Laden nigdy nie został zabity, gdyż był agentem CIA i od 9 lat? już nie żył!
GOOGLE: "Wezwanie Do Prawdy - Terroryzm".

randą 2k10

Gość AnonDaro
Opublikowano

Szkoda tych dzieci, ale niestety nie uda Nam się nic zrobić w kilka osób. To musiałaby być skala światowa, ale dobrze, że są ludzie, którzy nie boją się o tym mówić. Nie wiem czy jest sens wstawiania tego na to forum, bo za chwilę będą komentarze "wpadam tam z ekipą i rozwalimy tą słabą armię."

Pomocnik
Opublikowano

Ciężko oglądać do końca ten teledysk bo to makabra. Jeden facet szczęki nie miał bo mu 'odjebało' pewnie wybuch jakiś a w 2:47 to bez komentarza :/

Ja tam zapisuje teledysk na dysk bo na pewno zniknie za pare dni.

sygnary.jpg
Opublikowano

Dlatego jestem przeciw multikulturowości, zarówno w Polsce jak i na świecie.

Mi jedynie szkoda jest tych niewinnych ludzi, którzy giną tam bo jakiemuś kretynowi zachce się odpalić rakietkę.

Opublikowano

Polski hiphop w tym momencie (no, niech jeszcze będzie Równonoc) osiągnął kompletne dno. Dobra robota, chłopaki.

Klip miał chyba przykryć chujowy track. Całość weak as fuck.

Nagrał to, i co? To jest tak samo pomocne jak klikanie like stron na fb, które oferują $$/like.

Trolling is a art.

Opublikowano

Polski hiphop w tym momencie (no, niech jeszcze będzie Równonoc) osiągnął kompletne dno. Dobra robota, chłopaki.

Klip miał chyba przykryć chujowy track. Całość weak as fuck.

Nagrał to, i co? To jest tak samo pomocne jak klikanie like stron na fb, które oferują $$/like.

Polski hiphop ma się dobrze, tylko trzeba wiedzieć, kogo słuchać. Ten rok został zjedzony przez Zeusa, Bisza i Mediuma. Skrzypek nagrał ten track, głównie, żeby o sobie przypomnieć i moźe trochę nagłośnić ten konflikt, o którym się nie mówi.

Wojna w Syrii to znając życie kolejna wyzwoleńcza walka o surowce laureata Pokojowej Nagrody Nobla, Obamy. Wojny o ropę to fakt, ale ta cała masoneria, nwo i twory temu pochodne na czele z filmikami pokroju" Otwórz Oczy" to jeden wielki bullshit. Te filmiki nie różnia sięniczym od

http://www.youtube.com/user/Tyara77

Feel free to hate.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Pomocnik
Opublikowano

Nie ma żadnych czasów Srimbera. Słuchają go tylko zakompleksione gimbuski bo jeśli słuchają go ludzie płci męskiej no to widać pedzie.

A hip hop ma się dobrze to fakt ale powiedziałbym , że rok został zjedzony przez Bisza, Palucha i Zeusa. O Mediumie nie powiem bo nie znam ale podziemie jak widać zjada czołówkę rapu.

@topic

Dzisiaj ponownie kilka razy obejrzałem i przesłuchałem ten teledysk to ciary idą jak nie wiem. A na końcu to najbardziej jak lekarz pyta kamerzystę "Czy ta dziewczynka wygląda na terrorystę?!" Ehh.

sygnary.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...