Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z minecraftem

Maxbimmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam taki problem kiedy odpalam ikonke minecrafta to nic się nie dzieje żadnej reakcji nie ma próbowałem dużo rzeczy i żadna nie działała np: pobrać sterowniki do karty graficznej,usunąc .minecraft oprócz save i ikonki minecraft.exe która trzeba później odpalić i wiele wiele innych nie będę wymieniać wszystkiego.

Kiedyś minecraft działał normalnie nie wiem co się stało że przestał.

Mam oryginalnego minecrafta

System Windows XP

Bardzo prosił bym o pomoc w tej sprawie chciał bym sobie pograć jak kiedyś.

Opublikowano

Żeby sformatować włóż płytę z systemem i podczas instalacji będzie cie pytał czy zainstalować jeszcze raz czy sformatować.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

a robiłeś coś z komputerem? tzn jakaś aktualizacja czy coś w tym stylu?

Z tego co pamietam to miałem problem bo mi sie zainstalował wirus na komputer przez skype ale to jeszcze przed tym i przywróciłem wtedy system żeby tego wirusa nie było a tak to nie pamiętam ale chyba nie

Opublikowano

a minecrafa przez neta umisz odpalic?? na www.minecraft.net jest play minecraft i mozesz wejsc na przegladarce na minecrafta sproboj tez tak mialem

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Tsakui, co to za nędzny spam? Jeden je*any format i nadal mu nie będzie hulać, bo znowu nie zainstaluje potrzebnego składniku... Usuń starą jave, zainstaluj jave, usuń .minecraft zainstaluj jeszcze raz.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

a minecrafa przez neta umisz odpalic?? na www.minecraft.net jest play minecraft i mozesz wejsc na przegladarce na minecrafta sproboj tez tak mialem

Minecraft na stronie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...