Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jak dam kompa do formatu to ...

mastermattew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chce dać kompa do formatu do sklepu z komputerami lecz nie wiem czy on w sklepie się zapyta jaki system wgrać, obecnie posiadam windows 7 i nie wiem czy jak dam kompa do formatu z windows 7 to dostane go z powrotem z windows 7. A i jak możecie to napiszcie ile kosztuje taki format w sklepie.

Nagradzam lajkami :)

images1lzh.jpg
Opublikowano

U mnie kosztuje około 50zł. Ale możesz to bez problemu zrobić sam. Musisz dać im płyte z windowsem albo zapłacić za nowego. Więc bez sensu pytanie, że nie wiesz jakiego Ci wgrają. Zresztą wszystko z nimi ustalisz.

fjlw0o.jpg

Gość AnonDaro
Opublikowano

Po co chcesz oddawać komputer do serwisu i płacić czasem do 100zł? Po pierwsze, co do Twojego pytania - jeżeli dasz im płytkę z Windowsem i powiesz, że mają go potem z powrotem wgrać to na pewno to zrobią, w końcu klient to ich pan. Łatwiej będzie obejrzeć poradniki w internecie. Włożyć płytkę z Windowsem, w BIOS ustawić bootowanie z CD-Rom, a z resztą sobie poradzisz, bo to intuicyjne działanie. Wpisz zaznaczone frazy na YouTube.

Opublikowano

Tak jak wyżej piszą, jeśli masz płytkę po co płacić ? Możesz samemu to zrobić nawet że tak brzydko napiszę dla zielonych to będzie chwila moment... Nic trudnego w tym nie ma, Poradników w necie jest od groma jeśli by ktoś miał problemu można się zawsze zapoznać z jednym z nich przed formatowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...