Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się jakoś puścić muze do tego z kim gadam (np. gadam se z kimś i nagle muzę puszczam) jakiś program sposób nie wiem

Dam 5*

Opublikowano

w niektorych programach kart dzwiekowych mozna podpiac dowolny program pod mikrofon, ale czy to zalezy od programu, karty dzwiekowej czy chuj wie czego to Ci nie powiem, nie interesowałem sie tym. pogoogluj, takie cos napewno jest mozliwe

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Jak ja gadam z kumplami i odłączę mikrofon (wyciągnę wtyczkę z gniazdka), to oni mi mówią, że słyszą wszystko to, co ja słyszę w swoich głośnikach >.<

Spróbuj, może zadziała.

Pamiętam, że trochę szperałem w ustawieniach skajpa.

Opublikowano

Ja tam zawsze mieszam outputy i inputy , działa ale mnie nie słychać :D Kiedyś był skype broadcast programik od tego ale został wywalony za to że ludzie robili sobie radia

Opublikowano

W integrowanych kartach masz w opcjach nagrywania "Stereo Mix" zaznacz to ale musi byc ustawione jakos na 1\5 glosnosci bo inacze im bedzie harczalo, jesli masz osobna karte dzwiekowa to tez powinno byc cos odpowiedziialne za to zeby inni na skype slyszeli dzwieki z twojego kompa a nie mikrofon, tylko musisz sie pobawic. Kiedys tak muszczalem muze na serwach CS :P

everythingfou - sprawdź to.