Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Uwaga] RP na allegro!

kryho1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kupujcie RP na allegro . Tam siedzą sami oszuści i łupią porządną kasę !!!

PROSZĘ O PODPIĘCIE TEGO TEMATU!!!

Dziękuje i Pozdrawiam :D

Opublikowano

Komentarze na Allegro , no ale dowodów nie mam tylko jedynie 100 zl w portfelu nie ma :D A kumpe też stracili troche kasy .....

Pozdrawiam!

Opublikowano

Sam kupiłem RP za 200zł na allegro i dostałem swoje RP , zero oszustwa ;). Zależy to też w sumie od kogo się kupuje. Jak kupujesz od jakiegoś Juniora z (załużmy) 2 pozytywnymi komentarzami to nie ma co się dziwić.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Ja jakoś kupuje od około roku RP i za każdym razem dostaje to, za co zapłaciłem, a nawet więcej ;) Tak to jest, jak się zobaczy napis "Super okazja" i od razu naciska "Kup Teraz" xD

7m9a.png

Opublikowano

Jeżeli zostałeś oszukany wystarczy zgłosić się do allegro.

Może, że po prostu nie czytałeś opisu aukcji.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Jak wybierasz okazje zapewne po 100k rp za 10zł to co się dziwisz? Najpierw czytaj opis aukcji, patrz komentarze i dopiero potem kupuj

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Na allegro zadna aukcja nie schodzi ponizej 22zł. A PaySafeCard kosztuje 20zł... oplaca sie to kupywac? Tylko osobom ktore mieszkaja w malych miescinkach

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Jeśli kupujesz od 1 lepszego to tak jest ;) Ja wybieram zawsze tam gdzie najwięcej ofert i około 100% pozytywów :) I nie kupuje od razu RP tylko PSC ;)

Opublikowano

Oszuści? Nie.

Kupujesz u nich za 23zł, oni kupują psc za 20zł i mają 3 złote zysku.

Gdzie masz oszustów?

A jak oszust typowy jest coś takiego jak zgłoś do allegro i się oni tą sprawą zajmują.

w83od2.jpg

Opublikowano

Ale nie wiesz co to psc chyba najlepsza możliwa płatność bo dotsaniesz ją w byle jakim kiosku i jest to pewniak

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

4 modów się wypowiadało, a ten idiotyczny temat jeszcze nie jest zamknięty, ja się pytam, co to kurwa jest?

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...