Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze gry wszech czasów

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W tym temacie każdy może powiedzieć jakie są wg. was najlepsze gry wszech czasów.

Mój komputer mnie mocno ogranicza ale ja mogę powiedzieć tak:

• Seria Half-Life
  • Seria Halo

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na pewno Need For Speed Most Wanted i Porshe Unleashed

jeszcze Borderlands 1/2, Sacred 1/2

Super Meat Boy

Tony Hawk 2/4

Flat Out 2

Portal 2

Minecraft, Terraria

No i pare starszych, takich jak Prince of Persia, Electro Body, Raptor, Psycho, Robbo, UGH, Fury i taka jedna, nie pamiętam nazwy, ale pamiętam, że się chodziło po planszy 2d w rzucie z boku, trzeba było zbierać diamenty i inne tego typu błyskotki. Jak się zebrało coś to te z góry spadały niżej, było to ciężkie, bo trzeba było nieźle wszystko rozgryść (były też jakeś latające potworki, na które trzeba było zrzucać obiekty, żeby je zabić, bo starasznie przeszkadzały). Chyba było coś z Diamond w tytule, ale nie jestem pewien. Jak ktoś zna to byłbym wdzięczny za podanie ;]

PS. Było tego więcej, ale tylko tyle na ten czas pamiętam

Opublikowano

Najlepszą grę wszczechczasów może określić ktoś kto widział i miał do czynienia z przynajmniej 90% tytułów...

Powiem jaka była wg. mnie najlepsza gra w jaką ja grałem:

Seria gothic.

Seria heroes.

Seria might and magic (dalej szczytowanie).

Seria fallout.

Gry niezależne, shooterki, np. Ace Of Spades ;_;

Opublikowano

Chyba jednymi z najlepszy gier jakie dotychczas wyszły to:

Seria Need for Speed - to chyba jedyne pościgi, aż tak znane w świecie. Naprawdę ciekawe pościgi, zróżnicowane trasy. Most Wanted to chyba jedna z najlepszych wyścigów jaki kiedykolwiek poznałem.

Seria Gothic - Ciekawy, rozbudowany świat, pełen epickich tekstów, postaci, lokacji. Naprawdę miałem wielki fun z tej serii. Zwłaszcza I i II są świetne.

Seria The Elder Scrolls - O ile moje doświadczenie ogranicza się do Morrowind'a oraz Skyrim'a to przyznam, że tyle rozegranych godzin chyba nigdzie indziej nie miałem.

Heroes of Might and Magic III - Gram w tą grę od dzieciństwa. Nie znam osoby, która by jej nie znała, a nawet takiej, która by w nią nie zagrała. Cud, miód, orzeszki!

Warcraft III - Najlepsza gra strategiczna w klimatach fantasy ^^

Venspng_xwxpqhq.png

Opublikowano

• Oczywiście numer 1 to seria Mario :DxD - zajebiste czasy ;d
  • Seria Need For Speed - ogółem najlepsza gra serii "wyścigi" na świecie.
  • Seria GTA - Cytat " Świetny klimat, doskonała muza, olbrzymie miasta, dowolność poczynań - czegóż chcieć więcej? Najwspanialsza odsłona Grand Theft Auto przybyła, by skraść nasze serca, oraz mnóstwo wolnego czasu. "
  • Seria FIFA i PES - FIFA I PES to najpopularniejsza seria piłkarskich symulatorów
  • Skyrim - Ciekawa gra, całkiem rozbudowana, wspaniała gra na trochę wolnego czasu.
  • Seria gothic - @UP ;d
  • Seria "Chicken Invaders" :D - xD
  • Sacred - Ciekawie się grało ;)
  • Cod/bf - Kolejna odsłona serii widowiskowych strzelanek.

Opublikowano

GTA SA co tu dużo mówić wspomnienia z dzieciństwa te wybuchy ta policja co za emocje dla czwartoklasisty.

NFS MW świetna fabuła, czarna lista to jest to:) sprzedawczyk kross

Opublikowano
Jeśli chodzi o ten Diamond... To możliwe że to jest Diamond Rush (ale gra jest chyba tylko pod telefony z Java)

nie, tamta gra o której mówiłem m a przynajmniej z 9 lat

btw. nie byłą za bardzo znana. Była chyba dołączona do płytki z magazynu ENTER, coś koło 2001-2003 roku

Opublikowano

HALO 4 <3

Gra ledwo co wyszła a ten już ;p Grałem u kolegi bo mój xbox padł - fajna gra, lepsza od 1-3 ale to nie to samo.

A do ludzi którzy mówią o Minecraft to nie przesadzać gra fajna ale żeby najlepsza gra wszech czasów?

Opublikowano

[quote name=WaLo :)' timestamp='1354568604' post='5721151]

Serie: Gothic, GTA,Diablo,Assassin's Creed, Half-Life, Wiedźmin

Wiedźmin to chyba za młody jest na klasyka, nie uważasz?

Opublikowano

Seria fallout

Seria Mass effect

Seria the elder scrolls

Mój panteon gier. Dajcie mi kompa, te gry i mogę przeżyć 100 lat o chlebie i wodzie :D

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...