Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Game Initialize Failed

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Game Initialize Failed

Jeżeli wyskoczy taki komunikat :

jg9e5x.jpg

To oznacza to że źle został client otworzony. Ale jak temu zaradzić ? W tym poradniku wytłumaczę to.

2. Game Initialize Failed

1. Wejdź do pulpitu i kliknij prawym na luncher i wybierz "Uruchom jako administrator"
  2. Jeżeli nie pomoże to wejdź do folderu Dragon ball online i znajdź tam luncher i "Uruchom jako administrator"
  3. Jeżeli się uruchomi prawidłowo to nie przechodzimy do następnych punktów poradnika.

3. Game Initialize Failed

1. Przejdź do folderu Dragon ball Online
  2. Usuń folder GameGuard'a
  3. Zrestartuj komputer
  4. Uruchom luncher Dragon ball Online
  5. Graj.

Jak nie pomogą powyższe punkty to jedynie reinstall Dragon ball online.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Uruchomiłem jako Administrator i zaczęło mi się ściągać od nowa aktualizację, tak ma być?

To pewnie sprawdzanie plików.

Opublikowano

@UP Nope, pobiera mi się i zatrzymuje w pewnym momencie. Teraz jak instalłem na drugim kompie tego nie ma, i narazie idzie normalnie. Aktualnie mi się pachuje.

Opublikowano

Czasem powodem jest antywirus, trzeba go wyłączyć lub dodać DBO do wyjątków.

Powodem mogą być inne programy, taż że jak mamy Game initialize failed to wyłączamy wszystko i dopiero próbujemy odpalić DBO.

Opublikowano

i dalej nic zrobiłem jak w instrukcji reistalowałem 2 razy i 2 razy patchowałem widocznie nie jest mi dane zagrać w tą gre ;C

Wgrywałeś coś do clienta ? Spolszczenie lub english patch ?

Opublikowano

nic czysty client raz wgrałem to wgrałem tego english packa i miałem game initialize skasowałem folder z game guardem i miałem błąd z biblioteką c++ wgrałem to na naprawe tego i mam problem z biblioteką c++ reistal wszystko czyste bez english packa to samo usuwałem game guarda i c++ wgrałem to na c++ i dalej to samo ;C

ichigoc.jpg
Opublikowano

Możliwe że źle odinstalowałeś, odinstaluj przez instalkę DBO a nie przez panel sterowania i zobacz w folderze DBO po usunięciu czy nie masz śmieci jak masz usuń i zainstaluj na nowo.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja już wszystkiego próbowałem i cały czas wyskakuje mi Game initialize failed.

Na czystej wersji tak samo... już sam nie wiem co mam robić, jak usówam folder GameGuard to jak uruchomię lunchera to na nowo mi się tworzy i znów ten błąd

banner.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja już wszystkiego próbowałem i cały czas wyskakuje mi Game initialize failed.

Na czystej wersji tak samo... już sam nie wiem co mam robić, jak usówam folder GameGuard to jak uruchomię lunchera to na nowo mi się tworzy i znów ten błąd

Na jakim systemie operacyjnym pracujesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...