Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy jest inspa (tak jak teraz) to ci ludzie co juz grali na silku wczesniej od inspy to oni dostaja dc czy graja dalej tylko inni nie moga sie zalogowac na serwer ??

Admin Cienia
Opublikowano

Byś im napisał najpierw o jaki serwer chodzi. Inspekcja to inspekcja, serwer jest wyłączony i tylko gm może na niego wejść.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ty nie masz prawa zmieniac nazwy tematu. Powiedz o jaki server ci chodzi( bo aktualnie wiem ze sjsro new ma checka). a co do wchodzenia na zamkniety server to tylko gm ;p

sygna1o.jpg

Admin Cienia
Opublikowano
Sorry :/ nie wiem jak zmienic nazwe tematu :( mógłby mnie ktos oświecic -_-

Kliknij na swój pierwszy post i daj edytuj, kliknij edycja pełna i możesz zmienić nazwę. :)

Opublikowano

Powiem szczerze ze nie wiem za bardzo co dalej ^^'Pełna edycja i nie ma zmiec nazwe tematu (z tego jestem zielony) a zmieniony chcialem na Inspa SjSro(New) mozna zmienic :)

Opublikowano

Dobra ja juz zmienilem ta nazwe tematu i nie kontynuujcie o tym rozmowy bo spamik ^^

( nie pamietalem ze zwykly user moze zmieniac swoje nazwy tematow ah.. :D)

@up

tego nikt nie wie.

Mogli byc cos wkoncu z ta ich strona zrobic i uptedowac wiadomosci co i jak a tak to pozostaje czekac ;p mam nadzieje ze sobie jeszcze dzisiaj pogram ^^

sygna1o.jpg

Opublikowano

a moze ktos podac Media pk.2 do sjsro?? bo chce sobie pograc ale nie chce mi sie sciagac calego.... Słyszałem ze mozna tylko podmienic media.pk2 :)??? dam 5

Admin Cienia
Opublikowano

Serwer prawdopodobnie ma zostać otwarty o 22, jeden typ gadał niby z gm'em przez emaila.