Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

uTorrent

minusjeden2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nietypowy problem. Ściągam plik z prędkością max 240 kb/s. Później dochodzi drugi plik, i oba ściągają się po 120 kb/s. Mam internet 10 Mb/s. Gdzieś czytałem na forum jak zwiększyć prędkość. Firewall odblokowałem i cudo, oba pliki jadą 500 kb/s. Następny dzień znów to samo, 120 kb/s. Nie wiem co zrobić, wszystko odblokowane, bez limitu oczywiście. Proszę o radę.

Opublikowano

nie widzę żadnego problemu, tak działa i działać będzie torrent

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Więc czemu na 5% przypadków torrent pobiera z prędkością wyższą niż 230 kb/s? A 95% poniżej 230 kb/s? Tu nie chodzi o liczbę seedów tylko o coś innego, nie wiem co.

Opublikowano

Zależy jaki jest upload, ile osób ten plik w danej chwili pobiera.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

mnie się pytasz KTO udostępnia i na JAKIM łączu ? w torrencie nie ściągasz z żadnego serwera określonego serwera tylko bezpośrednio z komputera innego użytkownika

możesz mieć setki seedów i perów a gówniany transfer, możesz też kilku i transfer na maxa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

mnie się pytasz KTO udostępnia i na JAKIM łączu ? w torrencie nie ściągasz z żadnego serwera określonego serwera tylko bezpośrednio z komputera innego użytkownika

możesz mieć setki seedów i perów a gówniany transfer, możesz też kilku i transfer na maxa

Może rzeczywiście tak jest. Dot. tego transferu to też zaobserwowałem. :D Ale nie daje mi to spokoju - jak zastopuję jeden plik to drugi skacze szybko do 230 kb/s. Jak dam oba to jadą po 120 kb/s. To dzięki za szybką odpowiedź, temat raczej do zamknięcia.

//edit Dodam, że ściągając plik o bardzo dobrym transferze, max prędkość to 230 kb/s. Nie wiem co jest, parę dni wcześniej odblokowałem Firewall i dochodziło do nawet 700 kb/s.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...