Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IE

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dowiedziałem się że problemy z grami wywołują niektóre aktualizacje do Internet Explorer 8. Tych aktualizacji jest podobno 4-5. Tylko jakie to są. I tutaj jesteście potrzebni wy. Dam nawet do 10 lajków jak ktoś wymieni wadliwe aktualizacje do Internet Explorer 8.

Do moderatorów:

Jak by co nie przenoście tego do komputery > systemy operacyjne bo to tego nie dotyczy

Opublikowano

IE to tylko przeglądarka ( GUI ), komponenty są w systemie i ich nie ma możliwości w większości przypadków nawet usunąć , zresztą i tak instalują się razem z systemowymi poprawkami

wadliwe aktualizacje poprawiane sa przez najnowsze aktualizacje, bezsensowne trochę ale niestety tak to działa ;)

odpuść sobie zgrywanie przed ojcem specjalisty, zadawanie tylu bezsensownych i prostych pytań świadczy tylko o tym ze nic nie potrafisz samodzielnie zrobić przy komputerze ( no sory gre potrafisz zainstalować sam ) a co dopiero przy systemie bez opisania ci jak to zrobić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie wiem jak to działa ale ludzie piszą że jak to się usunie to działa. Tylko oczywiście nic nie podali które. Więc nie spamujcie.

P.S

Nie zgrywam specjalisty bo i tak się nie znam.

Edit

Zamykam sam sobie poradziłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...