Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]SMITE Problem Z instalacją

PanPim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z instalacją SMITE'a kiedy w instalatorze klikam na ikonke to podczas instalacji pisze Please Re-Boot Compuer....

Restartowałem kompa i nic , a kiedyś usunełem poprostu folder ze smitem , i teraz jest problem , pomóżcie

Opublikowano

usunąłeś folder nie odinstalowując gry, może przez to jest problem ?

Zrób to i wtedy spróbuj zainstalować.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Nie da się zainstalować na nowo , zostały jakieś pliki w appdacie i nie umiem ich znaleźć , bo nigdzie juz tego nie ma , i dalej jest problem

/edit\ Chyba potrzeba Hi-Rez service tego pliku żeby sie wszystko odinstalowało

Opublikowano

masz o wiele lepsze programy do usuwania rzeczy z komputera niż ten "windows'owski" ( o.O) , zalecam najpierw próbę właśnie jakimś lepszym programem, po czym instalacje na nowo.

Hi-Rez service jeśli chcesz mogę Ci podrzucić sam ten plik, aczkolwiek nie wiem czy będzie działał bez reszty plików.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Nie ma tego w panelu sterowanie jest jakby odinstalowane. Dostałem program od Hi-rez który czyścił mi rejestr zwązany z grą i teraz działa

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam mam ten sam problem. Czy Kolega wyżej może mi podeslac ten link? A jak nie to czy ty Majkel moglbys mi podeslac plik o ktorym mowiles ?

(Z góry przepraszam za ortografia mam dysleksje)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...