Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto instalować Windows 7?

fx5200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć nie wiem gdzie dać ten temat więc daję tu.

Więc to mój sprzęt:

Płyta Główna- MS-7142

Procesor - AMD Sempron 2800+ 1.6Ghz (podkręcony do 2.0Ghz)

RAM- 1GB DDR (

Karta Graficzna- nVidia GeForce FX5200 128MB 128BIT (podkręcana czyli tunningowana)

Chodzi mi dokładnie o to czy bedzie mi się dobrze pracowało(Grało przeglądało YouTube itp) tak jak na Windows XP czyli Gry,Przeglądarki(YouTube) a gry typu Counter-Strike 1.6, Metin2, Minecraft,League Of Legends, NFS na Windows 7

jeżeli wyjdzie na to, że nie warto to czy musze do kupić RAM,Karte? procka a może płyte.

Z góry dziękuje

Opublikowano

Z Góry mówię że na normalną 7 nie licz ja proponuje 7 Remake Os czy jakoś tak . Sam mam ten system gry działają bez żadnych zarzutów . mam podobne parametry do twoich więc remake os ściągnij sobie .

metallicablood.png
Opublikowano

Cześć nie wiem gdzie dać ten temat więc daję tu.

Więc to mój sprzęt:

Płyta Główna- MS-7142

Procesor - AMD Sempron 2800+ 1.6Ghz (podkręcony do 2.0Ghz)

RAM- 1GB DDR (

Karta Graficzna- nVidia GeForce FX5200 128MB 128BIT (podkręcana czyli tunningowana)

Chodzi mi dokładnie o to czy bedzie mi się dobrze pracowało(Grało przeglądało YouTube itp) tak jak na Windows XP czyli Gry,Przeglądarki(YouTube) a gry typu Counter-Strike 1.6, Metin2, Minecraft,League Of Legends, NFS na Windows 7

jeżeli wyjdzie na to, że nie warto to czy musze do kupić RAM,Karte? procka a może płyte.

Z góry dziękuje

Jak podkręciłeś karte? Mam taką samą! Też chcę ! :PP

19.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...