Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Problem Z Serwer Minecraft Hosting CraftServe.pl

MrGresQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kase na craftserve.pl zeby oplacic go na 3 miechy w portfelu i chce sie dowiedziec jak opłacić go Pomóżcie Serwer Iron

Opublikowano

Ale ja mam kase w portfelu ale nie wiem jak opłacić ta kasą serwer a przelewu nie robie bo mam kase w portfelu ty mi powiedziales jak wplacic kase na portfel ale ja chce sie dowiedziec jak oplacic serwer skoro juz mam ta kase

Opublikowano

Jeżeli już zapłaciłeś za serwa i masz jeszcze doładowanej kasy na zapas, to chyba sam powinien się po upływie miesiąca doładować.

2345738637.png
Opublikowano

@UP

Domyślnie tak na CraftServe nie jest ustawione.

Z tego co pamiętam to po prostu klikasz Przedłuż ważność w płatnościach serwera.

5465845486.png

Opublikowano

Wykupcie sobie serwer a nie piszecie byle co wam wpadnie pierwsze do glowy.Samo mi przedluza serwer po uplywie miesiaca ale za duzo kasy w portfelu i nie moga ludzie mi wysylac zadnych sms bo jest limit

Opublikowano

MAM W PORTFELU 230 zl I NIE LUDZIE JUZ NIE MOGA WYSYLAC SMS NA RANGI PREMIUM A ZEBY MOGLI MUSZE STRACIC COS KASY

A ZEBY STRACIC MUSZE OPLACIC SERWER NA DŁUŻSZY CZAS I NIE WIEM JAK OPLACIC SERWER

Opublikowano

wiem o tym.... i chce oplacic teraz serwer tak zeby gracze mogli dalej wysyłać mi sms-y przecież nie bede czekac 1 miesiac bo w miesiac z 300 zl mógłbym mieć xD musze pozbyc sie troche kasy a zeby sie jej pozbyc musze oplacic serwer ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...