Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Spolszczenie Dragon ball Online !

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ScoTube - Jak wam idzie spolszczanie?

Wam ? Jak na tą chwile sam robię spolszczenie gdzieś 60% ukończone ale mam sprawy prywatne do zrobienia jeszcze dlatego spolszczenie nie zostało wydane w niedziele bo się nie wyrobiłem.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Twoja wola. Jak teraz ludzie zobaczą ile masz zrobione to będą czekać na więcej. Tymczasem ku naszemu zadowoleniu bardziej się zmotywujesz ;).

PS@ Tutaj Mounthains. Pisze z konta brata :P

Opublikowano

Twoja wola. Jak teraz ludzie zobaczą ile masz zrobione to będą czekać na więcej. Tymczasem ku naszemu zadowoleniu bardziej się zmotywujesz ;).

PS@ Tutaj Mounthains. Pisze z konta brata :P

No nie jestem przekonany, ale spróbujemy.

Spolszczenie opublikuję w czwartek.

Ps. Coś czułem że to ty Mou bo Bastian tak nie pisze.

Mou ty grasz w DBO ? ;-)

Opublikowano

czyli rozumiem Sco ze wydasz jutro Łatke polską ; ) Jak nie będzie skończona nic nie szkodzi : ) Będziesz robił aktualizacje chyba że wolisz całość? Czekam na wyniki z niecierpliwością

Opublikowano

Czego nie tłumaczysz? Misji i skili?

Questów na 100% nie uda się bo to po stronie serwera.

Skille nie wiem możliwe że się uda ale wątpię.

Opublikowano

Questów na 100% nie uda się bo to po stronie serwera.

Skille nie wiem możliwe że się uda ale wątpię.

Moim Zdaniem skile to nie taka wazna rzecz i nie jest konieczne tlumaczenia ;] fajnie by bylo jak questy bylo mniej wiecej przetlumaczone tak zeby bylo wiadomo jakie miasto i co zrobi w nim . mam nadzieje ze Ci sie uda .
Opublikowano

Moim Zdaniem skile to nie taka wazna rzecz i nie jest konieczne tlumaczenia ;] fajnie by bylo jak questy bylo mniej wiecej przetlumaczone tak zeby bylo wiadomo jakie miasto i co zrobi w nim . mam nadzieje ze Ci sie uda .

Skille są ważne dla Newbie(początkującego)

Questów jak napisałem nie da się przetłumaczyć bo to po stronie serwera są one, a zadania nie są trudne w Dragon ball Online do wszystkiego są wskazówki na mapie.

Opublikowano

Skille są ważne dla Newbie(początkującego)

Questów jak napisałem nie da się przetłumaczyć bo to po stronie serwera są one, a zadania nie są trudne w Dragon ball Online do wszystkiego są wskazówki na mapie.

Wiem o co chodzi rozumiem . ale tak szczerze to raczej skile to bardzo łatwo opanowac jesli sie ogladalo bajke ;] no ale zawsze lepiej miec przetlumaczone zawsze cos ;p . i milego spolszczania jak cos moge sprobowac pomoc zawsze jakas pomoc ;]
Opublikowano

Właśnie nie do wszystkiego. Mam jakos 7 misji z smutną buźką, których nie mogę wykonać ze względu na te małe chińskie znaczki. Nie ma strzałki nie ma nic. Kiedyś udało mi się jedno zrobić poprzez pogadanie przypadkowo z NPCem. (tam nawet nie pisze 0/? - Nie wiadomo czy cos zbierać czy zabijać)

Opublikowano

Właśnie nie do wszystkiego. Mam jakos 7 misji z smutną buźką, których nie mogę wykonać ze względu na te małe chińskie znaczki. Nie ma strzałki nie ma nic. Kiedyś udało mi się jedno zrobić poprzez pogadanie przypadkowo z NPCem. (tam nawet nie pisze 0/? - Nie wiadomo czy cos zbierać czy zabijać)

Takich questów się nie wykonuje przeważnie bo one dają mało expa pewnie one są na mały level i dlatego, a jak na wyższych levelach będziesz miał buźkę a nie wskaźnik to pewnie na jakiejś innej mapie.

Następnym razem zakładaj temat osobny ;-)

Opublikowano

Również czekam na spolszczenie i dodam ,że wykonujesz kawał dobrej roboty.

Zapomniałem całkowicie o spolszczeniu. O 21:00 pojawi się spolszczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...