Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Symulatory.

Legenda.

Chcesz dział symulatory?  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz dzia? symulatory?

• Tak.
      31
    • Nie.
      4
    • Nie mam zdania.
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponawiam sugestię o dodanie działu "Symulatory". Nie wiem o czym myślała administracja (może o Simsach), ale do symulatorów są tysiące modów, map, pojazdów. Można je robić samemu, istnieją multiplayer'y, co rok wychodzą nowsze wersje (jak FIFA).

Patrzcie ile tego jest:

http://swiatsymulatorow.com/gry/

I uwierzcie, że jest tym w Polsce wieelkie zainteresowanie (SF). Na pewno bardziej ten dział rozwinąłby się aniżeli Dragon Ball Online.

Nie można nawet testowego działu dać? ;)

Gdzieś w 2010r. dodał dział samego Symulatora Farmy Mounthains i zainteresowanie było duże.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Drugi raz jestem za. Gry są coraz popularniejsze i dobrym ruchem by było dodanie ich a nie jakiegoś Star Wars Old Republic...

Opublikowano

Ponawiam sugestię o dodanie działu "Symulatory". Nie wiem o czym myślała administracja (może o Simsach), ale do symulatorów są tysiące modów, można je robić samemu, istnieją multiplayer'y, co rok wychodzą nowsze wersje (jak FIFA).

Patrzcie ile tego jest:

http://swiatsymulatorow.com/gry/

I uwierzcie, że jest tym w Polsce wieelkie zainteresowanie (SF). Na pewno bardziej ten dział rozwinąłby się aniżeli Dragon Ball Online.

Nie można nawet testowego działu dać? ;)

Gdzieś w 2010r. dodał dział samego Symulatora Farmy Mounthains i zainteresowanie było duże.

Zainteresowanie było duże a potem nikt nie pisał good job.

Jestem na nie, będzie to co kiedyś.

Co tak każdy się przyczepił tego Dragon ball Online ? popatrzcie sobie na dział Star wars w którym jest jeden tut na krzyż.

Zaraz pewnie 100 osób się przyczepi że ja tylko tam spamie poradnikami ale przynajmniej coś robię i chcę rozwinąć dział na który czekałem miesiąc.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Chciałbym zauważyć że np. do Euro Truck Simulator i innych symulatorów o danej tematyce jest masa for, np. forum truckerów (ludzi, którzy lubią ciężarówki), powstanie takiego działu może ich zwabić do nas. Z resztą do symulatorów bardzo łatwo zrobić moda itd. więc dział będzie się NA PEWNO prężne rozwijał :)

Lepiej by zrobić taki dział, niż jakieś randomowe star wars czy dragon ball, w które gra kilkanaście osób na krzyż ;x

Opublikowano

Czemu przechodzą działy, do których dużo osób nastawiona jest negatywnie? A tu, gdzie wszyscy wyrażają aprobatę, dział nie przechodzi.

Opublikowano

pojebało?

Te gry w ogóle mają jakąkolwiek opcje zagrania przez sieć?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

pojebało?

Te gry w ogóle mają jakąkolwiek opcje zagrania przez sieć?

Standardowo nie, ale wystarczy "wgrać" moda poprzez wklejenie jednego pliku do gry i mamy już MP :)

Zależy też o jakiej grze mówimy, bo dałem to na przykładzie ETS, bo np. w Symulator Farmy na multi jak byś grał? :D

Opublikowano

w takim razie cheaty do multi są ?

btw. już to widze...

Kto szybciej zasieje kukurudze xD

@edit.

no właśnie o to chodzi... że do jednych jest sens robienia działu, a inne po prostu do Single Player wjebać...

zresztą jakby sie na chama uprzeć to wszystkie FPS'y można dać do Symulatorów, bo przecież to symulatory walki.

Podobnie z NFS World i innymi grami.

Pojęcie "Symulator" jest zbyt duże...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano
w takim razie cheaty do multi są ?

btw. już to widze...

Kto szybciej zasieje kukurudze xD

@edit.

no właśnie o to chodzi... że do jednych jest sens robienia działu, a inne po prostu do Single Player wjebać...

zresztą jakby sie na chama uprzeć to wszystkie FPS'y można dać do Symulatorów, bo przecież to symulatory walki.

Dokladnie

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Są jakieś do tych symulatorów mody, boty itp. ?

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano
Są jakieś do tych symulatorów mody, boty itp. ?

Tak. Modów są tysiące, użytkownicy sami mogliby je robić i swoje publikować, tak jak to jest w dziale CA.

Chodzi tu o typowe symulatory, podpadające tylko pod tą kategorię, typu Euro Truck Simulator 2, Symulator Farmy 2013.

Opublikowano

Symulatorów jest dużo, dział zostanie dodany a mało osób będzie go odwiedzać. Powstał dział Heroes który ma zaledwie 50 tematów, więc jeżeli by była większa aktywność w dziale to niech zostanie dodany.

Niech dział powstanie, będzie przez jakiś okres działem testowym a jak będzie sporo tematów to zostanie.

Opublikowano

Tak:)

Jakis dragon ball jest na głównej a gra w niego może 5osób na forum...

A symulatory są popularne

np ETS/ETS2

teraz wiele znanych "jutuberów" nagrywa z nich filmy przykładowo rock...

Gra jest coraz bardziej popularna

nawet szukając modów do niej trafilem na forum co ma tylko 40userów a tematów jest ponad 500.

porównajmy z mpc userów 600k

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Tak:)

Jakis dragon ball jest na głównej a gra w niego może 5osób na forum...

A symulatory są popularne

np ETS/ETS2

teraz wiele znanych "jutuberów" nagrywa z nich filmy przykładowo rock...

Gra jest coraz bardziej popularna

nawet szukając modów do niej trafilem na forum co ma tylko 40userów a tematów jest ponad 500.

porównajmy z mpc userów 600k

Kiedyś też był dział z symulatorami i nikt nie pisał, good job.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...