Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki serw najlepszy?

Jaki serw najlepszy?  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Z jakiego serweru jest najwi?cej zarobku?

• Hard
      5
    • Medium
      0
    • Easy
      3
  2. 2. Który najpro?ciej rozwin???

• Hard
      3
    • Medium
      2
    • Easy
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż razem z kolega mamy dylemat jaki serwer postawić dlatego też zakładam ankietę.

;) Proszę także o wypowiedzenie się osób mających styczność z zakładaniem dedyków oraz ich prowadzeniem [jeżeli takowe się znajdą].

PS do modów. Jeżeli temat jest w złym dziale to przepraszam i proszę o przeniesienie do odpowiedniego miejsca.

PS do modów #2 Niech ankieta trwa 10 dni.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Moja propozycja jest taka, żebyście nie zakładali serwera bo jest już ich dość na polskiej arenie. Na hardach nikt nie gra, mediumy uważają za easy, a easy nie przyniesie wam zysków i będziecie musieli go zamknąć.

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Moja propozycja jest taka, żebyście nie zakładali serwera bo jest już ich dość na polskiej arenie. Na hardach nikt nie gra, mediumy uważają za easy, a easy nie przyniesie wam zysków i będziecie musieli go zamknąć.

Z moich osobistych obserwacji wynika, że na hardach gra dość spora liczba ludzi. Mimo, iż na polskiej 'arenie' jest sporo serwerów prawie 3/4 z tego są chusteczkowe.

@EngraveR

Na pewno się przyda. :P

Opublikowano

Najbardziej opłacalne są Hardy jak i Medium/Easy w połączeniu.

Na serwerach typu Dragon główną żyłe złota zgarniało się na dodaniu Hwangów Królewskich do ItemShop'u

Hardy wiadomo IS to ułatwienie mozolnego zdobywania doświadczenia.

Wiem ,że nie chodzi tutaj o zarobek lecz moim zdaniem największą popularność zyskalibyście poprzez postawienie stabilnego Mediuma z domieszką Easy.

Tylko przypomnę ,że musicie mieć kreatywny projekt by mieć jakąkolwiek siłę przebicia.

Pozdrawiam i życzę sukcesów ;-)

Opublikowano

Kurde gram w Metka długo po privach chodzę długo i pierwszy raz w życiu słyszę, że na hardach nikt nie gra ._.

Opublikowano

Kurde gram w Metka długo po privach chodzę długo i pierwszy raz w życiu słyszę, że na hardach nikt nie gra ._.

Na hardach grają jeśli są dobre ;) Najłatwiej wybić się easy, ale na takim serwie to raczej nie zarobisz

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Na hardach grają jeśli są dobre ;) Najłatwiej wybić się easy, ale na takim serwie to raczej nie zarobisz

Uwierz mi, że są jeszcze ludzie którzy bardzo by chcieli mieć swój serwer z innych powodów niż zarobek :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...