Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orange na karte - pakiet danych. pytanie.

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam abonament w orange, i tam mozna zamowic pakiet danych np.: 100mb za 5zl, ten pakiet sam sie uruchamia co miesiac.

Mam pytanie.

czy jak zamowie sobie taki pakiet to odejmie mi np.: 30zl z konta, czy doliczy do rachunku?

Mam ten za 5zl ale nic nie place wiecej w abonamencie, i z konta tez mi nic nie ubywa. i wlasnie niewiem z czego to odejmuje z kasy na koncie czy dolicza 30zl do rachunku.

Opublikowano

Kurwa jaki suchar:doładowywać konto w abonamencie.Haha

????

Twoj post jest zbedny, rozumiem juz jak bys zacytowal to co powiedzialem, a ty poprostu "suszysz zeby"

Opublikowano

Ja jak w mixie wziąłem ten pakiet to doliczyło mi do rachunku

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Z tego co wiem dolicza to do rachunku.

@off

Jak dla mnie taki pakiet się nie opłaca ;) nie mam co prawda abonamentu tylko Orange free na kartę i mam 1GB transferu za doladowanie 25zł, który się odkłada jak regularnie doladowuje. Koszty połączeń i SMSow złe nie są, szczególnie że niewiele rozmawiam ;) jak dla mnie najlepza internetowa taryfa.

Opublikowano

@Up mialem na to specjalnie karte ale, jakos tam dziwnie szybko zlatuje transfer w 1 dzien przegladania internetu zeszlo mi 100mb, a na tym pakiecie z abonamentu juz 3dzien kozystam i dalej mam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...