Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie expić botem?

Luksik12132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się że postać na początek można zostawić w "Świątyni Hwang", eq to Smiertelka/Smocza +8/9, pięciokątna/okrągła +8/9, Ebo +9, Srebna +9... Dorobić się możesz zostawiając postać na FB, małża teraz nieźle stoi.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

teraz jakies dziwne rzeczy dzieja sie na m2bob czy osoba majaca Premium bedzie mogla dalej z niego dzialac //

Jak mam takie eq dac na Bota to jak ustawic Bota zeby nikt mnie nie przylapal na tym i nie dostac bana /

Opublikowano

teraz jakies dziwne rzeczy dzieja sie na m2bob czy osoba majaca Premium bedzie mogla dalej z niego dzialac //

Jak mam takie eq dac na Bota to jak ustawic Bota zeby nikt mnie nie przylapal na tym i nie dostac bana /

Mogę się mylić, ale Premium dostaliście dlatego że "M2BoB" będzie niedługo płaty.

Nie da się ustawić tak, bota żeby nie dostać bana, zawsze się może zdarzyć że ktoś zrobi ci filmik czy coś w tym stylu. Ale ja polecam ci expić w świątyni, bo tam mało kto expi (exp jest całkiem całkiem), ludzie praktycznie tylko przelotem jak na DT cisną.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

to zależy od postaci i eq pacz tu

http://www.mpcforum.pl/topic/608828-tutnurtujace-pytanie-gdzie-expic-na-x-poziomie/

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...