Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamBoardMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahah ja pierdole; d ale żeście dojebali - a serwer byl zajebisty !

napiszcie inni ze chcecie tez ON:S

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To żeśmy się nagrali że ja pierdole. Serwer był spoko, była zabawa, było sporo ludzi to nagle OFF, gratulacje...

I od nowa trzeba szukac nowego serwa...

Opublikowano

Jeżeli chcecie jakieś nowe rzeczy.

Składajcie propozycję na PW do mnie albo na TEAMBoardMT2.

Możemy dodać co chcecie lecz nie wiemy zbytnio co.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

virqu a tobie tez sie znudzilo?

virqoal! jak mamy Ci to napisac. Sam HA pisal ze serwer ma być w stylu old school, więc w czym tkwi problem? Czy taki warunek, albo Wy wgrywacie nowości i my gramy, ale serwer Offline, zgadza sie? Myslalem ze troche dluzej to postoi.

Opublikowano

VirQu ale to nie jest żadna wymówka że nie chcieliśmy nowości. Serwer jest dla graczy a nie dla administracji więc jeśli lepiej grało się nam bez nowości to po co to zmieniać. A teraz wykręcanie kota ogonem jest po prostu żałosne.

Opublikowano

Dam Wam dobrą radę, włączcie serwer teraz, ludzie wbiją pograją i będzie wszystko OK. A co do nowości to sami HA upierali się, że Nie, Nie, nowości nie dodamy, bo serwer ma być w stylu old school, to ja teraz nie rozumiem tego co teraz odpierdzielacie. ;cc

Opublikowano

Ja pierdole fajny serwer się zapowiadał . administracja ogarnięta w grze , ale widzę że założyciel jest jakąś pizda chyba ... Old School to Old School a nie można jedynie dodać to co na Becie PL było .

metallicablood.png
Opublikowano

ale na pewno bo namówiłeś, bo on 3mał się cały czas zdania- old school!

virgal to opublikujcie pliki, moze ktos cos zrobi z tego

Opublikowano

No i po temacie. Mieliście wielką sznsę sie wypromować tym serwerem, bo bardzo dużo osób szuka serwerów PvP Old School. Była świetna atmosfera pvp, przybywało coraz więcej osób, przyjemna gra, niczego nie brakowało, jednym słowem można określić że serwer jeden z najlepszych Old school który troche postoi a nie padnie po kilku dniach. Ale widać że wam nie zależy na niczym i na nikim bo co bylo do zmieniania na tym serwerze? Kolejny powstał by taki Rykox i padało by się na skila, więc sorry , pozdrawiam i gratuluje decyzji. Tauryna

Opublikowano

Wiedziałem, że długo to nie postoi.

Banda dziecek po 14 lat, sama nie wie, czego chce.. Po co takie coś w ogóle zakładać, co nie ma przyszlości? Nie ma co płakać, szkoda mi tylko cennego czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...