Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fms czy rib?

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwa pytania odnośnie tego:

1. Fms załóżmy na plus 0 ma:

wartość ataku: 57-73

wartość magicznego ataku: 62-88 (co to jest)

,bo rib ma tylko wartość ataku i wiadomo ze losuje np. walnięcie od 57-73 i załóżmy że wzięło 60 plus aura co daje np. 120 to walnięcie wynosi 180 hp plus tam te inne rzeczy, a co to jest wartość magicznego ataku?

2. Fms lepszy czy rib? mam woja, body chce szybko expić i dropić ;d

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

1. Wartość magicznego ataku, to są skille...

2. Jeżeli jesteś Body i expisz z buta to FMS, a jeżeli z bojowca to RIB.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

1. Wartość magicznego ataku, to są skille...

czyli ze co zwiększy mi atak jak aure będę miał włączoną? czy bez aury to też działa? wogóle o co chodzi?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

czyli ze co zwiększy mi atak jak aure będę miał włączoną? czy bez aury to też działa? wogóle o co chodzi?

Nie to tak nie dziala, to dodaje do dmg skilli.Ale dmg, np duchowe czy walniecie, a aura to inna sprawa.

Jak z buta to fms, a konik to oczywiscie ribek :)

Opublikowano

Dwa pytania odnośnie tego:

1. Fms załóżmy na plus 0 ma:

wartość ataku: 57-73

wartość magicznego ataku: 62-88 (co to jest) Przydaje się postaciom, które używają dużo skilli czyli np. Sura, u Woja nie jest to takie potrzebne, chyba, że bardzo zależy Ci na dobrym PvP.

,bo rib ma tylko wartość ataku i wiadomo ze losuje np. walnięcie od 57-73 i załóżmy że wzięło 60 plus aura co daje np. 120 to walnięcie wynosi 180 hp plus tam te inne rzeczy, a co to jest wartość magicznego ataku?

2. Fms lepszy czy rib? mam woja, body chce szybko expić i dropić ;d Podaj jaki masz lvl, czy masz konia, bo nie wiadomo. Przyjęło się, że Body jest lepszy w Expie jak posiada Broń jednoręczną, ale nie jest to do końca prawdą. Jeśli masz riba to możesz go również używać do expa, ale musisz posiadać bojowca. Jeśli nie masz konia to wtedy fms.

Jak coś to zawsze możesz się z kimś wymienić. Fms > Rib lub Rib > Fms

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...