Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Księgi umiejętności kilka pytań?

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam klika pytań odnośnie ku pierwsze:

1. miałem aurę na m1 wczoraj weszło mi na m2, a dziś chciałem znowu ku przeczytać i niestety nie weszło, co ile dni najlepiej czytać by wbijało? macie jakiś na to sposób?

2. chce mieć w końcu bersek na m1, mam tylko 8 punktów przy nim i czy czytanie książki(ku bersek) podwyższy mi bersek o jeden punkt czyli np. do 9 (czy ku tylko jest do czytania na większe poziomy od m1 czyli np. żeby wbiło na m2), bo do m1 brakuje mi jeszcze 12, a to aż 12 lvl ;/?

Za pomoc lajki, zgóry dziękuje

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

1. Czytać książki można dopiero po upływie 24 godzin.

2. Nie ma takiej możliwości - książki nie podwyższają umiejętności w taki sposób. Możesz jej użyć dopiero od M1.

Opublikowano

1. Nie ma żadnych "tricków" na pomyślne przeczytanie.

2. KU Berserek możesz przeczytać dopiero wtedy jak masz Berserka na M1, jak nie masz berserka na m1 i klikniesz na KU to nic się nie stanie.

Antaris to shit

Opublikowano

1. miałem aurę na m1 wczoraj weszło mi na m2, a dziś chciałem znowu ku przeczytać i niestety nie weszło, co ile dni najlepiej czytać by wbijało? macie jakiś na to sposób? - Nie ma żadnych sposobów na to żeby, Ku wchodziło ani żeby skrócić czas oczekiwania...

2. chce mieć w końcu bersek na m1, mam tylko 8 punktów przy nim i czy czytanie książki(ku bersek) podwyższy mi bersek o jeden punkt czyli np. do 9 (czy ku tylko jest do czytania na większe poziomy od m1 czyli np. żeby wbiło na m2), bo do m1 brakuje mi jeszcze 12, a to aż 12 lvl ;/? - No niestety, Ku się czyta od M1 do M10.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

odnośnie pierwszego pytania:

myślałem, że jest sposób że lepiej czytać jedną ksiązke na 5 dni załóżmy, czyli to nie ma różnicy czy przeczytam ją za tydzień czy jutro jak minie 24h? bo może jak przeczytam później to wejdzie, a jak pod rząd będę czytać to nie wejdzie?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...