Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BFH] Old school [Detected]

zima1o

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

będzie działał o.O

a macie jakiś fajny program do nagrywania bo ja robie HYper cam 2 i mi 1gb pliku wychodzi o.O

Opublikowano

będzie działał o.O

a macie jakiś fajny program do nagrywania bo ja robie HYper cam 2 i mi 1gb pliku wychodzi o.O

Chyba nie ma żadnego fajnego programu, który nagrywa filmy, które mało zajmują.

Pobierz sobie program "Format Factory" i zmień sobie format na WMV. Film zajmuje wtedy połowe mniej.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

dobra mamy filmik sorki za jakośc ale ujdzie ^_^

WAŻNE OLD SCHOL HACK DZIAŁA TYLKO NA MOZZILI znaczy chyba bo na chrome nie działa nie wiem jak z Explorerem

Opublikowano

Działa !!!! Polecam ... Mam mały problem zima1o czemu mi czasem znikają ci ludzie ? Chodzi mi o to że mogę w nich celować tylko czasem znikają z ekranu te prostokąty ;(

Opublikowano

co daje stick to target?

ps dziś update BFH jest więc detected!

bo napisano na forum

- Battlefield: Heroes Update 1.97.243283.0 (you can move the gui mouse only at the main menu smile )
Opublikowano

mi cos za specjalnie to nie chce dzialac ten hack, wam dziala ?

dobra ale ja jestem przy******, wszystko działa, nie wciasalem insert i mysle gdzi jest meny hacka

Opublikowano

Zrobiłem wszystko tak jak jest opisane, kilkakrotnie nawet przy użyciu filmów które są tutaj pokazane. Używam Google Chrome i może to jest przyczyna? Na filmiku ktoś używa Mozille Firefox... Niewiem spróbuję później ponownie.

Nie wyskakuje mi menu tego hacka... Insert oraz F10 też nie działa...

Opublikowano

mi tam działa jak większości osób a pozatym testowałem 1h temu więc pewnie nie przestrzegasz instukcji lub nie robisz w firefoxie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...