Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PBE Zalogowanie i pobranie

baxter1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

mam pytanie

gdy wchodzę na stronę z zalogowaniem do pbe to przenosi mnie do innej strony po angielsku

co zrobić żeby się zalogować i pobrać ?

Gość Menesterowy
Opublikowano

Musisz czekać, aż rejestracja zostanie otwarta.

Prawdopodobnie będzie to za kilka godzin.

Opublikowano

Current Status: Closed

Hello PBE?ers! We have seen enormous growth of the player base on the PBE over the last few months and we?d like to ensure that we are preserving the experience for those who have been participating in providing bug reports and feedback.

As such, we will be temporarily closing sign-ups. We do plan to re-open them in the future but we have multiple changes we?d like to make before allowing the population to grow further. At this time, we do not anticipate sign-ups opening for approximately two months. Please note, however, that this may change randomly as necessary.

Kind regards,

RiotNyandalee

Reje Wylaczone zostalo na 2 miesiace za duzo graczy bylo Google nie boli...

1377531174-U173186.png
Gość Menesterowy
Opublikowano

Należy nadmienić, iż ten news został napisany 3 miesiące temu, dokładnie dnia 08-09-2012.

Można łatwo wywnioskować, że okres dwóch miesięcy już minął, jednakże nikt nie wie, czy w Grudniu zostanie otwarta rekrutacja.

Opublikowano

Wogule pbe jest kijowe bo po kilku dniach gry się wam znudzi co wiem z własnego doświadczenia dostajesz co tydzień ileś tam rp i pz i kupujesz chemipony , jak dlamnie kiła wole sam grac

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...