Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q] Nie ma zdobytego ubrania w ekwipunku :(

domineses

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł wam po wygranej bitwie pisąło m iże wygrałem jakiś skafander czy coś xD potem patrze w ekwipunku a tego nie mam :( co jest da sie to odzyskać ?

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Chyba każdy, kto pierwszy raz zobaczy jakiś item, myśli, że to on zdobył. To nie ty zdobyłeś. Jeżeli ty zdobędziesz to item pojawia się po lewej stronie, jest taka 'inna' muzyczka, pod itemem jest twój nick i item jest w takiej otoczce :)

he?

Opublikowano

Chyba każdy, kto pierwszy raz zobaczy jakiś item, myśli, że to on zdobył. To nie ty zdobyłeś. Jeżeli ty zdobędziesz to item pojawia się po lewej stronie, jest taka 'inna' muzyczka, pod itemem jest twój nick i item jest w takiej otoczce :)

mój item xD był kolorowy pod spodem pisał mój nick 'Antyterorysta' i 100% to ja dostałem więc gdzie to jest?

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

W backpacku.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Legenda
Opublikowano

Wyłącz dote i uruchom ją ponownie. Jeżeli dalej nic nie pomogło to znaczy, że nic nie wygrałeś.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Wyłącz dote i uruchom ją ponownie. Jeżeli dalej nic nie pomogło to znaczy, że nic nie wygrałeś.

thank you pomogło kłódeczka :D

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...