Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe dzis znow bana dostalem chociarz niegralem na serwie od wczoraj haha ban na ip za : Proszenie o op

napewno alverhus zas mnie zbanowal bo z niego dziecko ze zaduzo gram w gry strzeleckie a ty nieumiesz grac w paint balla w minecraft niemoja wina....

Niepolecam nikomu serwa niemozesz sie wywyzszac jak niemasz vipa ych -_-

serw moim zdaniem ok ale admin taki jak alvarhus to jest ... Do wielkiej D..

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W takim wypadku Cread to ty jesteś na spalonej pozycji i niech wszyscy o tym wiedzą...

A jeżeli chodzi o serwer to wprowadziliśmy kolejne mapy do PB oraz budynek do eventu - wyścig dostępnego na /warp wyścig

@ref

Opublikowano

Zakończyliśmy event PB! Wszystkich zwycięzców znajdziecie na naszej stronie! Już niedługo kolejne eventy - podobne, gdzie będzie można wygrać Vipa lub Działkę Vip!

Opublikowano

Polecam serwer miła administracja mój nick to : Caspy

MÓJ NICK W GRZE MINECRAFT

Caspy :D

Opublikowano

Hehe dzis znow bana dostalem chociarz niegralem na serwie od wczoraj haha ban na ip za : Proszenie o op

napewno alverhus zas mnie zbanowal bo z niego dziecko ze zaduzo gram w gry strzeleckie a ty nieumiesz grac w paint balla w minecraft niemoja wina....

Niepolecam nikomu serwa niemozesz sie wywyzszac jak niemasz vipa ych -_-

serw moim zdaniem ok ale admin taki jak alvarhus to jest ... Do wielkiej D..

Twoja ortografia, ehh, szkoda gadać po prostu... Nic dziwnego, że bana dostałeś, ja bym banował takich jak ty za ortografię.

1366527545-U336505.jpg

by jakim08

Opublikowano

@ref - nadal jesteśmy na wersji 1.4.5 gdyż czekamy na aktualizację wszystkich pluginów do nowego bukkita. Jak już wszystko będzie dostępne to z pewnością zainstalujemy nową wersję.

Opublikowano

@ref - Administracja serwera trollcraft.pl życzy wam wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku! Właśnie z tej okazji w ten czas zorganizujemy wiele atrakcji. Wszelkie informacje będziemy stale podawać na serwerze i stronie.

Opublikowano

Zrobiłem up do 1.4.6 Paintball chwilowo nie działa ale postaram się to jak najszybciej ogarnąć.

EDIT: Paintball został naprawiony.

A propo tej wiadomości dodaliśmy przy tym kilka nowych map i ulepszeń.

Opublikowano

Proszę cię... jak wchodzisz na serwer i zaczynasz trolować jak chory, a potem robisz 30 kont z których wyklinasz wszystko co się rusza. Proszę cię jeszcze raz - wywal kompa przez okno. Zrobisz przysługę światu.

%%%

Post kolesia do którego to pisałem został skasowany jakby co...

Opublikowano

Siemka. Czemu jak próbuję się zarejestrować na serwerze to mi wyskakuje że mam limit Zarejestrowań na tym koncie?

Opublikowano

Możliwe, że już ktoś gra na twoim nicku. Musisz się zalogować jeszcze raz pod innym nickiem. Jak to nie zadziała to napisz mi wiadomość tutaj na private jaki chcesz mieć nick i jakie hasło.

Opublikowano

@ref - Dodajemy coraz więcej map do PB! Dzisiaj o 20.00 na naszym TS3: ts.trollcraft.pl będzie nabór na modów. Będziemy planować też dzisiaj eventy na nowy rok!

Opublikowano

Siemka. Czemu jak próbuję się zarejestrować na serwerze to mi wyskakuje że mam limit Zarejestrowań na tym koncie?

Wiadomość ta oznacza że z twojego adresu IP zarejestrowałeś się już na 3 różnych nickach i czwartego nicku z tego samego IP nie zarejestrujesz.

Opublikowano

Bardzo fajny serwer,serdecznie polecam

Mój nick : DragonMati

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...