Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kilka Pytań

legends1010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupić PS3 ale jeszcze nie rozumiem kilku spraw mianowicie :

1. Czy jeśli kupie normalne PS3 to działo ono tak samo z padami jak i z kontrolerami ruchu move ? Tzn . Jeśli chce grać np. w coś padem to podłanczam pada a jeśli kontrolerem move to włączam kontroler i kamerke i gram na tym samym Play Station 3 ? : )

2. Czy do kontrolerów musze koniecznie mieć ładowarke która no nie ukrywam dla mnie jest droga -.- .

3. CZy lepiej kupić PS3 odrazu z kontrolerami i jeszcze może jakimiś grami czy samo a reszte dokupywac ?

4. I oczywiście gdzie najlepiej kupić : )

Z góry dziękuje :D .

Opublikowano

1. Tak

2. Nie, ładujesz tym samym kablem co pada

3. Jeśli Ci zależy na Move to tak, przejrzyj oferty na allegro i sprawdź czy taniej wyjdzie Ci kupno zestawu PS3+Move czy osobne dokupienie kontrolerów

4. Chcesz tanio to w internecie, chcesz od ręki i cena nie gra roli to markety bądź jakieś inne sklepy z elektroniką

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Dzięki za odpowiedz jeszcze jak ktos tako przyzwoitą oferte gdzieś widział lub jak tez kupuje to prosze o kontakt albo niech tu poda stronke : ) Dzikęki bo już sie martwiłem że bedę musiał do move i pada jakieś specjalne PS kupować :D

Opublikowano

1. Tak

2. Ładujesz kablem usb które otrzymujesz wraz z konsolą

3. Jeśli chcesz Move, to sprawdz ceny czy taniej ci wychodzi kupić samą konsole i dokupić czy kupić cały zestaw od razu

4. Najtaniej na allegro znalesc chociaż niedługo promocje będą w sklepach to może gdzieś w twoim mieście się trafi okazja ;)

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...